изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:17 EEST
”Беловодският” сарай окичен с камери    
Новини
Целият имот на ул. “Беловодски път“ в столичния квартал “Бояна“, който се използва от лидера на ДПС Ахмед Доган, е под непрекъснато 24-часово видеонаблюдение.


Камерите за наблюдение са разположени по всички сгради на комплекса, предаде БГНЕС. Такава е имало дори и в ресторанта, в който мъртвият вече Ахмед Емин се е срещнал с действащ министър от квотата на ДПС. Записите от тях се пазят от денонощната охрана на комплекса.
“Дори и да е имало подобно нещо, не знам защо си мислите, че ще споделя това с медиите“, заяви пред БГНЕС говорителят на вътрешното министерство Диана Янкулова. Тя допълни, че повече информация по случая вече може да даде прокуратурата, която е стартирала досъдебно производство.
По заповед на Ахмед Доган, охраната на комплекса не допуска никого с оръжие, без значение кой е човекът, който посещава резиденцията му. Това е и причината разследващите да се чудят как Емин се е самоубил с личния си законно притежаван пистолет, както съобщи МВР, при положение, че там той не може да влезе с огнестрелно оръжие.
Резиденцията “Стар Беловодски път“ 46 има 10 апартамента, ресторант, просторна зала за конференции. В нея е и президентския апартамент ползван от Доган с просторен кабинет и индивидуална сауна. В двора е изградено и барбекю. До резиденцията има и еднофамилна къща, чиято площ е около 400 кв. м. Закритият басейн е с размери 25 м, има и фитнес център. В подземното ниво е разположен хамам (турска баня), сауна и парна баня.
Дир.бг
 


Сходни връзки

”Беловодският” сарай окичен с камери | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди