изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:44 EET
Лидерите на ДПС в Кърджали са в шок от смъртта на Ахмед Емин    
НовиниЛидерите на ДПС в Кърджали са потресени от новината за внезапната смърт на началника на кабинета на Ахмед Доган. Председателят на Областния съвет на ДПС Бахри Юмер заяви пред БГНЕС, че „никой нищо не знае какво е, що е, защо е станало това”.


Според неговата информация фаталният инцидент се е случил след финала на рождения ден на Касим Дал, заместник на Доган. „Касим е празнувал в сараите, но когато всичко е приключило, Ахмед Емин е тръгнал надолу към басейна, само това зная”, посочи Юмер.

„Той е много твърд, много уравновесен човек, никога не съм допускал, че изобщо може да посегне на живота си”, подчерта лидерът на ДПС в Кърджалийско. Ахмед Емин е оставил сираци три деца. Посещавал е Кърджали и района много пъти. Погребението ще бъде утре в 14 ч.

Автоколона с над 100 души от Кърджалийската организация на ДПС ще отпътуват за село Козица, Поповско. Кметът на Кърджали Хасан Азис ще води със себе си около 20 кметове и заместници от Гърция, Турция, Чехия, Алжир и други гости, пристигнали за честванията по повод 96 г. от освобождението на града от турско робство.

Хасан Азис заяви, че е в шок „от печалната вест за смъртта на този толкова амбициозен и можещ човек”. За последен път се срещнали преди седмица по време на форума на Младежкото ДПС в Шумен. Според Азис по нищо не личало, че Емин би посегнал на живота си. /БГНЕС
 


Сходни връзки

Лидерите на ДПС в Кърджали са в шок от смъртта на Ахмед Емин | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.35 секунди