изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 18:01 EEST
Октай: Доган обича да се прави на каубой    
Новини
Публично известно е, че тайствеността на Ахмед Доган е свързана с неговата лабилност. Той често вади оръжие и много обича да се прави на каубой.


Това заяви бившият депутат от ДПС Осман Октай пред Нова телевизия тази сутрин, цитиран от БГНЕС. Той каза това в разговор по повод мистериозното самоубийство на дясната ръка на Доган Ахмед Емин. "Ставал съм свидетел на много екшъни с Доган", заяви Октай.
Той разказа как 30 дни след сключването на брака си с Айсикел Руфи, лидерът на ДПС я е пребил от бой в дискотека на 8 декември. Тя била изнесена от заведението гола, завита с одеяло. Бившата съпруга на Доган отказа да коментира изнесената информация от Октай. Говорейки за самоубийството на Ахмед Емин напусналият партията Октай заяви още, че му е трудно да каже какво точно се е случило в сараите на Доган в Бояна, но припомни, че много от близките до лидера на ДПС хора, като Илия Павлов и Фатик, са били убити публично.
Октай смята, че ако става дума за убийство на Ахмед Емин, а не самоубийство, тогава заинтересуваните от това трябва да се търсят в две посоки: тези, които са финансирали и тези, които са финансирани. Ахмед Емин е бил бушона, той е контактувал с политическите лидери и с обръчите от фирми, заяви още Октай и добави по повод бившия си лидер: "Когато парадираш с яхти, сараи, спа-центрове, напълно нормално е да фокусираш вниманието на службите".
Бившият депутат от ДПС заяви, че не може да опише черните каси и как са изградени обръчите от фирми, защото се е разделил с Доган след 2001 г., когато той се е включил във властта.
Причината за смъртта на Ахмед Емин е икономически интереси, заяви пред БНТ пък Гюнер Тахир, лидер на НДПС и бивш зам.-председател на ДПС. Според него в ДПС има три икономически групи - около лидера Ахмед Доган, около Касим Дал и около Емел Етем, между които имало напражение.
Както вече стана известно, изненадващо за всички, Доган не отиде на погребението на 46-годишния Амин. По време на траурната церемония Касим Дал от ДПС направи скандално изявление срещу журналистите. "Махнете се бе, лешояди. Гарги такива. Беля ще стане, да не съжалявате после!", извика той срещу журналистите, които отразяваха погребението в с. Козица, Поповско. Веднага след това бившият министър на земеделието Нихат Кабил пък подметна: "Много ли е хубаво да се правят новини от човешките трагедии!", съобщава вестник "Стандарт".  dir.bg
 


Сходни връзки

Октай: Доган обича да се прави на каубой | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди