изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 17:09 EEST
ГЕЙ ЗАКЛА ЛЮБОВНИКА СИ    
Ред и сигурност

Главата на заклания Влади Ангелов била почти отделена от тялото. Криминалисти разкрили престъплението за 23 часа

 

Гей скандал между Влади Ангелов /38/ от село Полковник Минково и любовника му Хасан Ремзи /25/ от Добрич е в основата на кървавото убийство на 38-годишния мъж, научи НДТ. Както вестникът ни писа, Влади бе намерен заклан в събота на пътя от Добрич за Генерал Тошево. На пресконференция вчера бе съобщено, че тежкото криминално престъпление е разкрито за 23 часа.



 

 

Убиецът и жертвата имали връзка, твърдят запознати. Влади карал Хасан да зареже семейството си и да отиде с него на гурбет в Германия. По-младият мъж обаче отказал и вероятно това е довело до конфликт между тях, завършил фатално за 38-годишния мъж. От Областната дирекция на МВР съобщиха, че сигнал за престъплението е подаден от гражданин в първо РПУ около 11 часа в съботния ден. Тялото било открито на пътна отбивка, намираща се в района на околовръстния път, близо до бивш КПП на "Пътна полиция - КАТ". Непосредствено след получаването на сигнала местопроизшествието е посетено от дежурно-следствена оперативна група, включваща служители на Първо РПУ ОД на МВР. При огледа по тялото на починалото лице са установени множество прободни и порезни рани, нанесени от остър предмет. НДТ научи, че по трупа имало над 20 рани, нанесени с нож. На пресконференцията бяха показани снимки, на които се вижда, че главата на Влади е почти отделена от трупа.

За установяването и задържането на убиеца незабавно са организирани мащабни оперативно-издирвателни и заградителни мероприятия, които са обхванали територията на цялата  Добричка област. В мероприятията са включени всички  оперативни служби на дирекцията, както и служители на Първо и Второ РПУ. В резултат на тях са установени движението, контактите, пребиваването и обкръжението на убития през последните 24 часа. Изградени са редица версии, по които незабавно започнала работа. С отпадането на всяка една от тях кръгът от възможните извършители на убийството се стеснил. Така се стигнало до Хасан Ремзи, който последен е контактувал с Влади. Установено е местонахождението му и е задържан. В ранните часове на 19 октомври убиецът направил пълни самопризнания за извършеното от него престъпление и описал в детайли механизма на извършването му. Той заявил, че е осъществил убийството около 5 часа на 18 октомври, на мястото, където е намерен трупът. Пред разследващите посочил, че мотивите са от личностен характер. Впоследствие от полицията е намерен и предметът, с който е извършено престъплението, както и редица други веществени доказателства, които по безспорен начин доказват съпричастността му към извършеното тежко криминално престъпление. По-късно Хасан потвърдил показанията си и пред съдия.

На пресконференцията бе съобщено, че Влади и Хасан били до ранните часове на 18 октомври в заведение, намиращо се в покрайнините на Добрич. И двамата употребили алкохол. Към момента нямало данни в кръчмата да е възниквал конфликт между тях. До мястото на убийството отишли с колата на Хасан, която в последствие също е открита от органите на реда.

Влади Ангелов бил инвалид, придвижвал се е с патерици, казаха от полицията. НДТ научи, че живеел в с. Полковник Минково с майка си и брат си. Той е криминално проявен, извършител на кражби, известен е на територията на община Добричка, казаха от ОД на МВР. Срещу него има 16 заявителски материала. Хора от селото разказаха, че е лежал затвора.

Активно съдействие в разкриването на убийството са оказали Окръжна прокуратура и Окръжен съд в Добрич. Хасан Ремзи е задържан с прокурорско разпореждане за срок от 72 часа. Ще бъде внесено предложение за налагане на постоянна мярка за неотклонение “Задържане под стража”. По случая е образувано досъдебно производство.

Предстои да бъде изготвено предложение до  комисар Ивелин Петров - директор на ОД на МВР, за награждаване на служителите, участвали в разкриването на тежкото криминално престъпление. НДТ

 


Сходни връзки

ГЕЙ ЗАКЛА ЛЮБОВНИКА СИ | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ГЕЙ ЗАКЛА ЛЮБОВНИКА СИ
Автор: Anonymous да 2008-10-20 @ 23:19 EEST
towa ,4esa napisali,4e Vladi Angelov e bil w zatwora...nikak nee wiarno...Vladi Angelov Kolev nee bil nikoga w zatwora...
ГЕЙ ЗАКЛА ЛЮБОВНИКА СИ
Автор: Anonymous да 2008-10-20 @ 23:54 EEST
tova 4e toi e bil gei ne dava pravoto na nqkoi prosto ei taka  shtoto mu e skimnal da ubie 4ovek da vzeme 4oveshkiq jivot
ГЕЙ ЗАКЛА ЛЮБОВНИКА СИ
Автор: Anonymous да 2008-10-21 @ 12:54 EEST
tozi Xasan ne e nikakuv gey tova izmislici


ГЕЙ ЗАКЛА ЛЮБОВНИКА СИ
Автор: Anonymous да 2008-10-24 @ 21:19 EEST
i estestveno vsi4ko 6te zavur6i bez prisudi ili s uslovna vse pak e ciganen da go sajalim

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди