изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:28 EEST
Съпругата на нападател от ЦСКА засне еротична фотосесия    
Любопитно

Асдис Ран е сред най-известните модели в Исландия



Съпругата на нападателя на ЦСКА Гардар Гунлаугсон засне еротична фотосесия за списание \"Max\". Исладският модел Асдис Ран доби популярност с невероятната си красота, която озарява стадион \"Българска армия\".

Водещи български списания като \"Playboy\" и \"Club М\" също са имали интерес към фотосесия на футболната съпруга. В крайна сметка обаче исландката е избрала \"Max\".

Асдис е сред най-известните модели в родината си. Там тя притежава и модна агенция, а наскоро призна, че ще опита да сложи началото на собствен бизнес и у нас.

btv.bg

Половинката на Гунлаугсон поиска 30 хиляди, за да се съблече за Playboy

Уникалният за родните стандарти хонорар от 30 хиляди лева е поискала жената на новото попълнение на ЦСКА Гардар Гунлаугсон - Асдис Ран, за да свали дрехите за Playboy.

Сумата буквално шашнала екипа на изданието, което е закотвило финансовите предложения към всяка една корица за най-много 10 хиляди лева. Дори и най-успешната дама в Playboy - фолк дивата Камелия е получила 9 хиляди за сесията си.

Естествено, претенциите на \"ледената кралица\" веднага отказали мераците на повечето мъжки издания в България да я разголят на корица.

Самата Асдис е не само супер успешен модел в родината си, но дори и сама държи модна агенция. Въпреки ангажиментите си тя се справя успешно и със семейните си задължения и отглеждането на двете им деца с Гардар - Вики и Хектор. Или поне така бе, преди да дойде в София...

lifestyle.ibox.bg

Кои са най-актуалните футболни съпруги в България

 


Сходни връзки

Съпругата на нападател от ЦСКА засне еротична фотосесия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди