изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:25 EET
СЪБЛАЗНЯВАЙ КРАСИВО!    
Любопитно

Където и да влезе, Тя изпълва помещението. Вродена харизма? Перфектна външност? А може би владее до съвършенство техниките на съблазняването? Красивата жена знае кого иска и как да го получи!

Някога флиртът беше издигнат в култ, днес сме бързи и практични: “създаваме и поддържаме връзки”. Скучно.



Неангажиращият флирт може да бъде толкова красив – очите заблестяват, кожата сияе, сърцето бие лудо, чувстваш се привлекателна, желана и щастлива. Сравняват флирта с канелата, поръсена върху капучино – в никакъв случай не е задължителна, но придава неповторим вкус.   

Представете си две много красиви жени на парти. Едната седи отпусната в ъгъла с чаша кока кола в ръка. Другата, с високо вдигната глава и закачлива усмивка, стои изправена и деликатно прокарва пръст по ръба на мартинито си. Няма съмнение коя е по-привлекателна за мъжете. Усмихнатата дама, излъчваща увереност.

СИЛАТА НА ПЪРВОТО ВПЕЧАТЛЕНИЕ

Психолозите са категорични, че при първото впечатление 55% от въздействието, което оказваме, зависи от начина, по който изглеждаме или се държим, 38% - от  това как говорим и едва 7% - от това, което казваме. Добрата новина е, че с няколко лесни трика може да повишим своята привлекателност. Секси походка, жаден поглед, страстен глас – пренасочете цялото внимание към себе си:

ПОЗАТА ПРАВИ ЖЕНАТА

Винаги стойте изправени, с леко отпуснати и издадени назад рамене, и с прибран корем. Погледът – право напред. Ако пръстите на краката ви са обърнати към събеседника, това е един от явните признаци, че го харесвате. Дръжте ръцете си с дланите нагоре, за да изглеждате открити и приветливи.

ПОХОДКА НА ИЗКУСИТЕЛКА

Походката, която най-добре показва женствените извивки, е тази с поклащане на бедрата. Докато пристъпвате, представете си, че връв, закачена в областта на таза, ви дърпа напред. Дръжте корема леко стегнат и изнасяйте единия крак точно пред другия. Така ще изглежда, че ханшът ви сякаш леко се полюшва. Вдигнете глава, изпънете назад раменете и изправете гръдния кош. Упражнението се изпълнява бавно и на високи токчета.

СТРАСТ В ГЛАСА

Гласът е мощен инструмент за съблазняване. Бързото говорене на висок тон е истински страстоубиец. Старайте се тембърът ви да е богат, мелодичен и леко дрезгав.

Ето една техника: седнете с ръка върху диафрагмата и си поемете няколко пъти въздух. Издишайте през устата. После издайте пискливо „хмм“, след което намалете с една октава. Представете си, че при намаляване на височината, гласът ви навлиза дълбоко в тялото. Повторете три пъти, като все повече и повече смъквате височината. Накрая си представете как гласът ви пропада в кухината на гръдния кош. В този момент вече би трябвало да говорите от диафрагмата и гласът ви да звучи много съблазнително.

ФЛИРТ С КОСАТА

Жестовете с косата са много съблазнителни. Но вместо поизтърканото въртене на кичур около пръста, докосвайте косата си с бавни, галещи движения. Гледането под бретон също е много елегантен флирт. А леко разчорлената коса, сякаш току-що сте станали от сън, е супер секси. Когато косата е вдигната на опашка или кок, оголената шия има силен възбуждащ ефект.

КОЗМЕТИКАТА НА ВАША СТРАНА

Ако искате да сияете, заложете на отразяващи светлината овлажнител и фон дьо тен  - те ще отклонят вниманието от дефектите по кожата. Заменете червилото с гланц за устни, който ще ги направи по-плътни и пухкави. Извийте миглите, за да станат очите ви по-отворени и живи. Непременно отделете време на маникюра, за да изглеждат ръцете ви красиви при жестовете с тях.

Секси дрешките ги пропускам умишлено. Прекалено опростяват играта. rozali.com

Деси слава слабее чрез секс диета

ЛЮБИМИ СЕКС ПОЗИ

Пет причини, поради които не получавате оргазъм

 


Сходни връзки

СЪБЛАЗНЯВАЙ КРАСИВО! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди