изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:00 EEST
Пухкавите форми на Алекс Раева озадачиха журналисти    
ЛюбопитноАлекс Раева се показа видимо наедряла на светско събитие. Подозрителната закръгленост на Алекс не убегна на светското око на репортерите от Булфото, които сметнаха, че певицата е бременна. В последно време тя се изявява като дизайнерка и декларира, че има сериозна връзка.

От информационна агенция БЛИЦ пък дори решиха, че бившата беквокалистка на Слави планира тайна сватба с любимия си Камен Атов, защото чака бебе. Факт е, че през последните години сладураната постоянно имаше вариации в килограмите и всеки път това създаваше предпоставка за появата на слухове, че тя е бременна от Слави Трифонов или от други известни мъже.  Дир.бг

Алекс Раева ще се омъжва в края на лятото

Готова съм да му пера чорапите до края на дните си, коментира хубавицата за избраника си - Камен Атов

Бившата беквокалистка от "Шоуто на Слави" Алекс Раева ще вдига сватба в края на лятото. Хубавицата ще каже заветното "да" на избраника си Камен Атов, за когото Lifestyle.bg писа преди време.

За 42-годишният бизнесмен това ще е трети брак, след като на два пъти вече се е женил, докато за Алекс - първи. Камен има сериозен бизнес с морски деликатеси, а напоследък се прокрадва и слухът, че има сериозен пръст в модната кариера на бъдещата си съпруга.

Двамата се появиха като официална двойка и преди дни на връчването на наградите на списание "ОК", писа "Нощен труд". Тогава Раева сподели, че вече е готова да се задоми и е лудо влюбена в избраника си.

"Най-важното е, че двамата страшно се обичаме и аз съм готова да му пера чорапите, докато съм жива", шеговито се изказа тя тогава. При всички положения сватбата ще е в края на лятото, макар още да няма уточнена дата. Алекс и Камен обаче и сега живеят заедно.

 lifestyle.ibox.bg

АЛЕКС РАЕВА: "ДА, ГОДЕНИКЪТ МИ Е БОГАТ, НО ЩЕ СЕ ОМЪЖА ПО ЛЮБОВ"

СИНЪТ НА ФОЛКАДЖИЙКАТА КАЛИ БИЛ ОТ АНТОН КРАУС

АЛЕКС РАЕВА СВАЛЯ КИЛЦА ЗА "ПЛЕЙБОЙ" ПРИ Д-Р ЕМИЛОВА

Алекс от ”Шоуто на Слави” си е уголемила бюста със силикон?

 


Сходни връзки

Пухкавите форми на Алекс Раева озадачиха журналисти | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди