изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 08:09 EET
Нов метод за обири - упояват жертвите    
Новини
Изобретателни крадци откриват жертвите си чрез сайтове, в които всеки може да се опита да си намери сексуален партньор за една нощ, упояват ги и ги обират, предупреждават от полицията.


Престъпните групи са от по пет-шест мъже и жени. Представяйки се като незадоволена жена, двойка жени, семейство, или пък мъж, в зависимост от предпочитанията на жертвата, крадците си осигуряват достъп до жилището на поредния потърпевш. Мярка задържане под стража е решението на съда относно трима от подобна група, разбита от полицията, предаде БНТ.
След кратък чат в Интернет нищо неподозиращ сексуален приключенец си уговаря среща с красива жена – целта е неангажираща връзка. Не след дълго срещата е факт, красавицата е на линия, а планът е купон, алкохол и сексуални забавления.
Разпускат с алкохол и в момента на разсейване от страна на потърпевшия, в питието му се слага упойващо вещество ривотрил, казват от полицията. Всички пострадали свидетелстват пред полицията, че след изпиването на няколко чаши в разгара на купона за кратко време са излязли от стаята. Когато се връщали, питието им имало странен вкус. Следва замайване, след което не помнят нищо. В рамките на десетина минути, човек употребил алкохол заспива. Потърпевшите се събуждат след ден-два. И от жилищата им липсват пари, ценности. Един от измамените дори получил инсулт в резултат на смесването на упойващите вещества с алкохол.
След три подобни случая в края на септември полицията попада на следите на добре организирана престъпна група, търсеща жертвите си в един от най-разкрепостените сайтове за запознанства в България. Създаването на групата било добре планирано и имало строги правила на работа. Тарторът е от Русе. Той и съратниците му са направили самопризнания. Научил в затвора, че може да върши престъпления, като упоява хора с \"Ривотрил\".
След изненадващи действия на полицията цялата група е задържана. Според полицаите има още подобни групи, които дебнат в мрежата. dir.bg
 


Сходни връзки

Нов метод за обири - упояват жертвите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди