изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:31 EEST
Спипаха австралиец, гаврил се с българчета    
Туризъм
35 годишният гражданин на Австралия Джозеф Лий Смит, разследван за блудство с малолетни лица, както и за създаване и разпространение на порнографски материали от днес е с първоначална мярка за неотклонение “задържане под стража“.


Това е решението на Варненския окръжен съд. Австралиецът е обвиняем по досъдебно производство на ОДМВР във Варна затова, че създал порнографски материали, снимки и видеозаписи, като за целта блудствал с 4 малолетни лица от Варна, съобщи varna24.
Престъплението е тежко по смисъла на закона, който предвижда наказание до 6 години “лишаване от свобода“ и глоба до 8000 лв.
Роденият в Канбера медик е влязъл в България на 2 ноември, но това не е първата му визита в морската столица. Заловен е няколко дни по-късно - в петък, 7 ноември. Заедно с него са били малолетно и непълнолетно момиче, които са участвали в порно материали, като те са били принудени насила от чужденеца. Цялата гавра е продължила 3 дни, като задържаният педофил е извършвал сексуални действия с децата, съобщават от полицията. От мястото са иззети фотоапарат, видеокамера и множество дискове, с които престъпникът е работил. По случая е образувано досъдебно производство, предаде БЛИЦ.
Освен със заловените момичета, чужденецът се е забъркал в още 2 случая, в които снимал българчета. Засега няма данни някой друг да е помагал на педофила, като от заснетите материали си личало, че той е автор на кадрите.
Престъпникът бил заловен на местопрестъплението, след като близки на пострадалите момичета се обадили в полицията.
Отначало чужденецът се правил, че изобщо не знае за какво става дума, докато спецченгетата не намерили кадрите от перверзното порно, както и много саморъчно изготвени от \\"режисьора\\" приспособления.
Дир.бг
 


Сходни връзки

Спипаха австралиец, гаврил се с българчета | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди