изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:23 EET
"Милиет": Барак Обама ще доведе до разруха САЩ и бедствия на света, според българската пророчица Баба Ванга    
По света София/Анкара. Според предсказание на българската пророчица Баба Ванга, която преди 18 години позна, че Америка ще има черен президент, Барак Обама може да отвори път за упадъка и разрухата на САЩ, пише електронното издание на турския вестник “Милиет”. Избирането на Барак Обама за президент на САЩ беше посрещнато от много американци като една надежда.

Първият цветнокож президент беше изборът и на 50 милиона бели американци, които не бяха доволни от политиката на Буш. Пресата писа, че Обама е надеждата на Демократическата партия в условията на финансова и икономическа криза. 18 години, преди да бъде избран обаче, българската предсказателка Баба Ванга е предрекла, че черният президент ще дойде на власт с лозунга за промяна, но точно обратно на предполаганото той няма да донесе мир на света, а големи бедствия.
Баба Ванга е била посещавана дори от нацисткия лидер Адолф Хитлер по време на Втората световна война, а в съветската епоха и от служители на съветското КГБ /Комитет за държавна сигурност/. Тя почина на 84 години през 1996 година.
Приживе Баба Ванга е направила следните предсказания за САЩ: “44-ият президент на САЩ, след Джордж Буш ще бъде черен. Това ще бъде последният лидер на Америка, защото кратко след като дойде на поста си страната ще изпадне в голяма икономическа криза. Ще възникне неразбирателство между северните и южните области. Индонезия ще изпадне в безредици. Ще започне трета световна война.”
80 % от предсказанията на българската пророчица Баба Ванга досега са се сбъднали. Тя предсказа потъването на подводницата “Курск”, атаката срещу кулите близнаци в Ню Йорк, избирането на Владимир Путин за президент, пише вестникът.  Агенция \"Фокус\"
 


Сходни връзки

"Милиет": Барак Обама ще доведе до разруха САЩ и бедствия на света, според българската пророчица Баба Ванга | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди