изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:05 EET
Как да запазим любовта в семейството си? Любов до полуда? Да, но само за просветени!    
Здраве

Как да запазим любовта в семейството си? Любов до полуда? Да, но само за просветени!



*** Супер поза за най-надарените момчета

Размерът като категория е най-относителното нещо в сексуалния живот на една двойка и е напълно излишно да се правят заключения за нейната ефективност.

А сега ще го кажем по-просто – няма значение колко е голям, има значение как прониква. Всички разбрахте, че става дума за горделивия господинчо в боксерките на любимия.

Класифицирахме големината, дължината и дебелината на заветния мъжки полов член по следния начин – впечатляващо голям, завидно надарен, напълно достатъчен и неустоим мъник.

И в продължение на четири горещи части ще ви опишем коя според нас е най-подходящата поза за всеки от гореизброените типове.

В чест на „телефонните слушалки“ започваме с най-най-едрия от семейство членове – впечатляващо големия.

Приплъзващата поза

Как да го направите:

Той коленичи, като държи гърба си изправен, а ти си легнала с лице към него. Издърпва те плътно да себе си, като поставя краката ти върху раменете му. В тази позиция тазът ти трябва да е във въздуха, а тежестта на тялото да я поемат раменете ти. Сега е моментът малкият приятел да се наведе лекичко и да проникне. През цялото време запазването на удобна и правилна позиция, както и неговото равновесие зависи от това да увие ръцете си около бедрата ти.

Защо ще ви хареса:

Тази поза е много подходяща за секс с по-надарено момче, защото осигурява по-леко и плитко проникване. Ако се замислим само колко предвидлива е Майката Природа – всички нервни окончания на вагината се намират на около 2,5см от „входа“ й. Тази техника позволява и двамата да изпитате удоволствие – той се фокусира върху супер сетивната част на вагината ти, при това с неговата най-чувствителна част от пениса – главичката.

*** Възседни надарения жребец

Вече сме сигурни, че сте наясно как да прекарате една впечатляваща секс терапия с един впечатляващо голям палавник.

Но е време да слезем с едно стъпало по-надолу и да видим как се извлича най-ценното от партньор със завидно надарен потенциал.

Да, към тази категория спадат именно онези момчета, на които природата е давала толкова, колкото да ни накара нас, жените, да примираме от кеф пред геройски разкопчания панталон.

Нашата линийка измери следващия по дължина „герой“ - завидно надарения. Той не е нито прекалено голям, нито спада в графата „напълно достатъчен“.

За неповторимо преживяване влезте в ролята на каубойка и смело яхнете надареното си конче.

Как да го направите:

Много просто – той лежи по гръб, а вие го възсядате отгоре, но подчертаваме, с гръб към лицето му. Тук и моментът да оставите настрани всички комплекси, свързани с размера на дупето, нали?

Наведете се леко към краката и с ръце се подпрете на прасците му. Започнете плавни движения с таза назад и напред, нагоре-надолу и въобще както ви е удобно.

Защо ще ви хареса:

Липсата на контакт лице в лице означава, че и двамата можете да чувствате партньора си, без да го виждате.

Ако сте са развихрили достатъчно, можете да обяздите жребеца с амплитуди на движение, на които и професионален каубой би ви завидял – от изправен седеж до плътно прилепване напред към краката му.

Имайте предвид обаче, че тази поза ще се хареса повече на него, отколкото на вас. Не за друго, а защото неговата гледка е далеч по-интересна и възбуждаща от вашата. Съгласете се, че чифт космати крака не са най-впечатляващото нещо в леглото.

Напред към конюшната и не забравяйте да се отнасяте нежно и внимателно към кончето.

*** Най-добрият приятел на жената - средно големият

По повод каубойските изпълнения от миналия път, препоръчваме наблизо винаги да има добре заредена камера с лед.

В случай на неочаквана травма, причинена от неволно подритване с копито на необуздания жребец или безславно изхлузване от седлото на опитната ездачка, се налага моментално изстудяване.

Днес сваляме малко нивото на адреналин и обръщаме много специално внимание на следващия по размер – напълно достатъчния.

Той е истинска наслада за всяка жена и може да изпълнява абсолютно всякакви функции – от приплъзващо до кучешко проникване.

Doggy Style* позиция

Как да го направите:

Заставате на колене и длани, а той се настанява плътно зад вас, като ви придържа с „лапи“ за ханша. Можете да разнообразите тази техника като легнете изцяло по корем, разтворите краката си, а той легне отгоре ви. В този случай можете да включите и продължение на позата – плавно и едновременно изправяне на колене.

Защо ще ви хареса:

Това дълбоко и примитивно проникване е изцяло в негово владение. Той контролира темпото и силата, а вие покорно се подчинявате на волята му.

Можете да се досетите, че гледката разкриваща се пред мъжа зад вас, е повече от прекрасна, най-вече защото може обстойно да проследи процеса на влизане и излизане в „колибката“.

Вие пък много лесно можете да достигнете до оргазъм, защото стимулацията на предната вагинална стена е изключително интензивна. А и играта с ***а няма как де се пропусне.

Хвърлете кокалче под себе си и очаквайте палаво включване.


*** Истинско бижу за неустоимо малкия

Остана ни само да разнищим и последната поза, която се слави като най-подходяща за мъже с неустоим мъник там долу.

Това, че няма бухалка между краката не означава, че не може да ви достави разтреперващо удоволствие, нали?

Даже напротив. С него съвсем спокойно можете да изпробвате различни и шантави пози, по простата причина, че няма особено голяма опасност периодично да викате от болка. Или още по-лошо, да скачате като ощипана от леглото, недоволно измрънквайки нещо от сорта на „По-леко, де!“.

Поза Висящо бижу

Как да го направите:

Вие лежите по гръб, а той е върху вас. Преметнете краката си на раменете му. Тази поза позволява много дълбоко проникване, като в същото време дава на мъжа възможност за пълен контрол над ситуацията.

Защо ще ви хареса:

Освен, че дава възможност за дълбоко проникване, в тази поза вие можете максимално да стегнете вагиналните си мускули и да му доставите още по-голямо удоволствие. Както сте преметнали крака през раменете, скръстете глезени зад врата му и бъдете сигурна, че сте го стегнали в любовната примка.

Хайде момичета, време е да си легнете удобно и да се наслаждавате на ритмично клатещия се сладур отгоре.

tialoto.bg

Francesca Frigo 02 Francesca Frigo

 


Сходни връзки

Как да запазим любовта в семейството си? Любов до полуда? Да, но само за просветени! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди