изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:41 EET
Идеалната любовница    
Любопитно

За нея говорят всички мъже. Нощите им с такава жена се превръщат в приключението на живота им, което дълго сгрява спомените.

Тя е дръзка, самоуверена и изключително секси.

Тя е онази жена, която ние никога не успяваме да бъдем.

Тя е Жената, която желаят всички, защото е “страхотна” в леглото.



 

Без значение дали сте съпруга, дългогодишна приятелка или предпочитате връзките за една нощ, признайте си : винаги ви се е искало да сте идеалната любовница. Сигурна съм, че всяка от нас го е пожелавала не веднъж. Тайно, разбира се, защото е трудно да признаеш, че не си. Съществува ли изобщо тя -“идеалната”  и какво всъщност се крие под този етикет? Това преценете вие! Ние можем да ви дадем само няколко насоки, направени по дългогодишни наши наблюдения върху определяните от мъжете “страхотни любовници”.


Идеалната любовница знае какво иска нейният партньор. Със сигурност тя винаги намира сили да го ласкае и да се впечатлява от постиженията му. И ако вие го посрещате вечер с упреци за всичко, което не е свършил или постигнал, колкото и да се стараете по-късно в леглото, няма начин да достигнете до него, така, както Тя - съвършената. Има една тайна, която “съвършените любовници” са научили много отдавна. "За да бъде твой завинаги - гали егото му”. Затова и с нея той се чувства най-умният, желан и красив мъж на планетата.

Тя полага усилия, за да бъде интересна. Повярвайте ми, за разлика от вас, такава жена никога няма да остави рутината да влезе  в леглото й. Може да пазарува сметана, ягоди или течен шоколад,  да прави стриптийз, да купи секс играчки. С една дума - да набави всичко това, което ще възбуди Него до краен предел.


Тя харесва себе си  и тялото си. Добрата любовница никога няма да измъчва мъжа до себе си с въпроса “Напълняла ли съм?”, защото знае, че има най-красивото и съблазнително тяло, на което никой не може да устои. Не забравяйте – такава жена уважава безкрайно себе си! А вие?


Добрата любовница никога не изпада в лошо настроение и депресии! Забравете за това. Тя е винаги забавна, любезна, остроумна и в прекрасна кондиция. Повярвайте ми, това върши чудеса. Атмосферата, която създава такъв човек привлича всички наоколо и няма мъж, който може да й устои.


По погледа ще я познаете. Тя винаги е готова за флирт и игри. Може да пърха невинно с клепачи или да съблазнява уверено, но очите й винаги казват едно: Готова съм!

Без значение какъв е бил сексът, за разлика от вас, тя никога няма да признае ако нещо не й е харесало. Винаги ще му каже, че е бил най-невероятния мъж на света. Мъжът, с когото е изживяла непознати висоти. Дори по-лошо, винаги ще му благодари, че той е нейният герой.

Е, мили дами, след всичко дотук казано мисля, че взаимно се убедихме, че “Идеалната” е такава, НЕ защото е най-красивата, най-умната или най-забележителната. Нито пък, че е мръсницата с невероятни сексуални техники и похвати. Тя е просто тази, която знае как да накара мъжът да се чувства неповторим.

bliasak.bg

 

 

 

ЛЮБОВНИТЕ СВЕТСКИ КЛЮКИ В НДТ

 


Сходни връзки

Идеалната любовница | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди