изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:40 EEST
Кардам излезе от дълбока кома, мига с очи    
Новини
Българският княз Кардам е излязъл от дълбоката кома, в която беше изпаднал преди три месеца след жестоката катастрофа на 15 август до Мадрид, съобщава испанската преса.


Неговите родители Симеон Сакскобургготски и царица Маргарита вече са по-големи оптимисти, въпреки липсата на категорично заключение на лекарите относно мозъчните последствия за пациента.
Българското царско семейство, което живее в България, идва на всеки 20 дни на посещение в Мадрид при най-големия си син, съобщават още местните вестници, цитирани от БГНЕС.
Съпругата на Кардам - Принцеса Мириам, денонощно e край леглото му и вярва, че той ще може да се възстанови напълно в един по-продължителен период. Самата тя ще бъде подложена на нова операция на ръката, за да възстанови пълната й подвижност.
Засега обаче Кардам не си е възвърнал говора и движенията, съобщават още от мадридската болница. Неговият брат княз Кирил, който дойде от Лондон заедно със съпругата си Росарио, заяви, че Кардам премигва с очите, но лекарите все още не могат да кажат дали той чува тези, които му говорят. Дир.бг
 


Сходни връзки

Кардам излезе от дълбока кома, мига с очи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди