изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 10:58 EET
Жени от Сървайвър се съблече за Maxim!    
Любопитно

Жени от Сървайвър ще е най-новата изненада в предстоящия брой на Maxim. Освен чаровницата читателите ще могат да се насладят и на колекционерско DVD.



В забавното интервю, придружаващо горещата фотосесия, 19-годишната любимка на телевизионните зрители говори открито за секса, за трудностите и забавните моменти в Сървайвър, както и за причините, поради които в момента няма сериозен приятел.

Доста сериозно са се потрудили обаче от екипа на списанието, за да го напълнят и този месец с интересни, полезни и весели материали, посветени на кървавото футболно дерби Лацио-Рома, най-тежкото състезание с яхти в света и най-смешните пиянски истории.

Сред другите акценти са обширното интервю с Ицо Хазарта и големият ретроспективен материал, представящ някои от най-любопитните и вълнуващи моменти в тригодишната досегашна история на Maxim в България.

Новият брой се продава в комплект с третата част от поредицата дивидита "Мaxim отвътре", събрала на едно място всички най-интересни моменти от снимачната площадка на еротичните фотосесии за последната година.

actualno.com

 

Снимките са от blogspot.com

 


Сходни връзки

Жени от Сървайвър се съблече за Maxim! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди