изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 12:21 EET
Само за мъже: Женската сексуалност    
Здраве Има много неща за женската сексуалност, които мъжете не знаят, или по-просто казано – какво харесва една жена в леглото и какво не. Често обаче това не е грешка на силния пол, защото дамите намират за ужасно трудно да споделят какво точно искат - дали от срам, или от непознаване на собствената си сексуалност.

По-скоро се надяват мъжете сами да се досетят. А това не е честно – нито спрямо тях, нито спрямо нас. Ясно е, че всяка жена е различна. Но има някои неща, които с пълна сила важат за над 90% от нежния пол. А това си е едно добро начало.

Жените обичат секса по време на месечния си цикъл

По принцип е вярно. Но си има някои неизменни правила. Жените имат склонност да се възбуждат много бързо в този период. В началото може да се почувствате като в малко езерце. За това един предварителен душ, в който част от „езерцето” ще изчезне и ще имате и вие някакви усещания, е добра идея. Да не забравяме все пак хигиената. Има го и обратният проблем – сухо като в пустиня. Особено ако жената използва тампон. Тогава не си мислете, че влизайки в нея, нещата ще си дойдат на място от само себе си. Появява се прекалена чувствителност и в края на краищата – болка. Бонусът на секса по време на месечния цикъл е, че тогава хормоните така са се разиграли, че жената е адски похотлива. И е склонна да прави много по-смели и перверзни неща. Измислете сценарий и го следвайте, без намеци за вампиризъм и лекции за това как Клеопатра се къпала в човешка кръв. Ще изпортите нещата.

Жените не харесват безкрайния секс...

...който продължава половин, че и цял час. Горещо ви препоръчваме да не вярвате на твърдението, че колкото по-дълго правите секс, толкова по-мъжествен сте. Истинският добър любовник знае кога да спре и да се радва на плодовете на своите усилия. Щастливият блясък в нашите очи, когато лежим в прегръдките ви, е достатъчно доказателство, че сте се представили добре през изминалите 15 минути. Да знаете, че жената иска любовник, а не секс робот. Последните ги предлагат достатъчно – направени от силикон в различни размери. Естествено, че жените обичат оргазмите. Но не се целете в десетката. Един, но качествен, е напълно достатъчен.

Докосването с пръсти понякога е неприятно

Напълно вярно. За да предприемете тази крачка, трябва наистина да знаете с кои пръсти да докосвате и как. Причината е много проста – изобилието от нервни окончания на стратегическите места. Какво му е лошото, ще попитате вие, колкото повече лесно възбуждащи се места, толкова по-хубаво. Но освен възбуда тези места носят голяма чувствителност и ако не ги докосвате както трябва, може да предизвикате неприятно усещане. Хубаво е да сте запознати горе-долу с географията на G точката. Търсете я внимателно, все едно опипвате стена, покрита с оголени жици, за да намерите ключа за лампата. И като я откриете тази G точка, не натискайте с всичка сила, доволни от успеха, защото вместо светлина в нейните очи, ще видите звезди посред бял ден. Използването на повече от един пръст невинаги е добра идея. Аргументи от сорта: „Ама то оттам цяло бебе излиза” или „Ами като правим секс, защо не те боли”, не са подходящи.

Жените обичат да опитват нови неща

Има много нови неща, които жените биха искали да опитат, но... често ги е срам да бъдат инициатори. Дали тайно ще мечтаят за групов секс, или садо-мазо атрибути, няма значение. Важното е, че не ги предлагат, за да не се изложат. И тук идва ролята на мъжа. Деликатно, все едно стъпвате по тънък лед, проучете мнението на половинката си по тези въпроси. Може да не бъдете посрещнати с гръмко „ура”, но и едно свенливо кимване ще ви насочи. От тук до спретнатия списък със секс авантюри, които да следвате двамата, крачката е малка.

Жените са възбудени сутринта…

…което ви дава възможност денят да започне прекрасно. Естествено не трябва да ни разтърсвате с директното предложение: „Скъпа, събуди се и погледни какво има в боксерките!” Изненадата на внезапното проникване също не е приемлива. Може да нахлуете точно по средата на сън с бойни сцени. Нежни целувки, докосвания, горещ дъх по врата и коремчето. Като заговорихме за дъх, знаете, че на сутринта той не е особено свеж. Трябва да помислите и за задължителните сутрешни походи до тоалетната. Но ако бърз като стрела се справите с всичко изброено, ще имате удоволствието да се наслаждавате на страхотен сутрешен оргазъм.

Има много различни неща, които жените харесват или мразят. Няма как да ги узнаете още след първите вечери заедно, но запомнете едно – най-хубав секс правят тези двойки, които знаят как да споделят свободно какво искат.

КАРЕ

БОНУС:

И понеже виждаме явния интерес да научите повече за женската сексуалност, ето един бърз принос към усилията ви. Най-горещите и обичайни секс фантазии, които карат жените да изтръпват – това са ролевите игри. Тук се включва един силен източник на възбуда, който много хора пренебрегват: МОЗЪКЪТ.

Най-често ролевите игри са свързани със сладкото удоволствие от забранения секс, с прелъстяването, с подчинението и приемливото насилие, изненадващия секс с непознат, с шефа или с униформен представител на силите на реда. Повече по темата – в следващия брой.

…to be continued…

http://bg.meri.bg

 


Сходни връзки

Само за мъже: Женската сексуалност | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди