изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:11 EET
Катя Дунева провокира в Max    
Любопитно Една от най-привлекателните и харесвани омъжени българки Екатерина Дунева отново провокира мъжките фантазии в родината.

Като на рали

Image

Една от най-привлекателните и харесвани омъжени българки Екатерина Дунева отново провокира мъжките фантазии в родината. Тя засне изключително провокативна и секси фотосесия за родното издание нта списание Max, което напоследък все по-често ни изненадва с находките си не само на корицата, но и на вътрешните страници на изданието. За това заслугата е на главната редактора Ваня Николова, която също би направила бум с една своя фотосесия, но да се върнем към Катя Дунева . Съпругата на автомобилния ас Румен Дунев се появи на корицата на новия брой на изданието в целия си блясък.Освен с предизвикателните снимки Мисис България 2007 впечатлява с обширно интервю, в което говори за семейството си и за себе си, след като сдаде короната на Мисис България.

Click to see real size
 


Сходни връзки

Катя Дунева провокира в Max | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди