изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 02:42 EEST
Тризнаци, заченати ин витро, се родиха във Варна    
Любопитно
В специализираната болница по акушерство и гинекология “Майчин дом” във Варна се родиха първите трима близнаци, заченати по метода ин витро, предаде БГНЕС. Най-големият сред тях тежи 2810 г., останалите са с тегло 2350 и 2000 г.


Трите бебета са момченца и се казват Боян, Камен и Крум. Раждането бе извършено от екип, ръководен от д-р Даниела Станева. Секциото е започнало в nетък в 13,55 ч. и е приключило благополучно в 14,30 ч.
Много сме щастливи за брачната двойка, особено за майката, която прояви търпение и стоицизъм по време на бременността, каза д-р Станева. Специалисти от софийски център са предложили да редуцират единия плод в утробата й, за да има повече сигурност за другите два, но семейството твърдо отказало.
Майката Румяна Димитрова е на 38 г. и работи в “Агрополихим” – Девня. Съпругът й Петър, на 44 г., е ръководител на транспортна фирма. Двамата се опитват да имат деца от 2003 г., като първият им опит по метода ин витро дава желания резултат. Близнаците са разнояйчни.
Имахме съмнения, че едно от бебетата ще бъде момиченце, но и така сме много доволни. Ще ги отглеждаме с радост, каза щастливият татко Петър, който чакаше с нетърпение съпругата му да излезе от упойката.
Занимаваме се с ин витро от близо година и се радваме много на първия успех, призна управителят на “Майчин дом” д-р Максим Яков. Асистираната репродукция е поверена на екип с ръководител д-р Момчил Сариев. От началото на годината при нас са видели бял свят над 964 бебета, което е много добър показател за частния ни родилен дом, обобщи д-р Яков.

210 братя и сестри се събраха на Златните

ЧЕТИРИЗНАЧЕТО Е СЪС СТАБИЛНИ ПОКАЗАТЕЛИ

МЪКАТА НА ЕДНО СЕМЕЙСТВО: ПОЧИНАХА ТРИ ОТ ЧЕТИРИЗНАЧЕТАТА

Тризначките от Биг Брадър 3 се съблякоха за Плейбой

ТРИЗНАЦИ ПРОПЛАКАХА В БОЛНИЦАТА В ДОБРИЧ

В Добрич се родиха първите тризнаци от три години насам

Родиха се тризнаци

ЖИВОТЪТ НА ТРИЗНАЧЕТО КОНСТАДИН ЗАВИСИ ОТ 4000 ЛЕВА

ШЕФЪТ НА \"НИКОС\" СТАНАЛ КРЪСТНИК НА ТРИЗНАЦИТЕ

ПОД ЗНАКА НА БЛИЗНАЦИ В ДОБРИЧ СЕ РОДИХА ТРИЗНАЦИ

 


Сходни връзки

Тризнаци, заченати ин витро, се родиха във Варна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди