изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 12:19 EEST
34-годишният криминално проявен Васил Патилов бе убит в София    
Ред и сигурност

София. 34-годишният криминално проявен Васил Патилов бе убит тази вечер в столицата. Мъжът почина, след като беше прострелян на кръстовището на бул. „Сливница” и ул. „Одрин” и \"Св. Св. Кирил и Методий\".  Според свидетели на престъплението, мъжът е бил в автомобила си „Мерцедес”, когато към него се е приближил мъж в тъмни дрехи и го е прострелял от упор. Има свидетели, които се разпитват от полицията.



Стрелбата е станала след 21 часа тази вечер.
Районът на инцидента върху моста е отцепен. На място точно до знак \"забранено влизането\" остана лек автомобил \"Мерцедес\" със счупено ляво стъкло откъм страната на шофьора. До лявата предна гума имаше посипани стъкла от строшения прозорец.
Извършва се оглед на мястото, където беше прострелян Васил Патилов.
Продължават процесуално-следствените действия на полицаи и следователи. Повече информация за убития се очаква утре.
Справка в архива на Агенция „Фокус” показва, че името на Васил Патилов излиза при стар инцидент - на 17 септември 2001 г., когато къщата на Киро Японеца в столичния квартал \"Факултето\" е атакувана от 50 маскирани полицаи от СДВР, НСБОП и Специализирания отряд за борба с тероризма (СОБТ). Те пристигат в махалата с двайсетина леки автомобила и джипове и са въоръжени с пистолети, автомати и пушки-помпи. В самото начало на съвместната операция Кирил Киров е на гости у свой съсед, но като разбира, моментално се прибира вкъщи, където е проснат на земята и окован с белезници.
Заедно с него са задържани още 12 души, сред които и двамата му синове - Януш и Спартак. По-видните арестанти са - Васил Патилов - с висящо дело за умишлено убийство; Сотир Петров (племенник на Японеца) - с няколко преписки за изнасилване и кражби, както и с висящо дело за убийство;Васил Патилов - с висящо дело за умишлено убийство; Владо Комара (бодигард на Японеца) - регистриран за грабежи и изнудване; Петко Петков - с три присъди за въоръжени обири.
Агенция \"Фокус\"

ХРОНИКА НА ПОКАЗНИТЕ УБИЙСТВА 1993-2008 Г.

 


Сходни връзки

34-годишният криминално проявен Васил Патилов бе убит в София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди