изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 10:23 EET
Запазено за мъже: Превърни я в секс-богиня    
Любопитно Измъкваш се от бара с най-яката мадама на вечерта и тръгвате към твоята бърлога. Тя изглежда зашеметяващо, забавна е и не бърбори до умопомрачение. Обачеее... докато се търкаляте в леглото, мацката прави странни неща, които не ти харесват особено. Няма да конкретизираме с примери, но започваш да се питаш "какво става"?

 

Независимо дали сте заедно за първи път или се познавате от известно време, не можеш да се зъбиш на горкото момиче, което си мисли, че ти доставя невероятно удоволствие.

Е, това не значи, че трябва да я оставиш да се държи като побеснял глиган върху теб и това да не ти допада в същото време.

Важното е да бъдеш тактичен, за да не се обиди и дръпне мацката. Ако направо й кажеш, че има нужда от секс-уроци, със сигурност ще я шокираш и нараниш.

За това развей бяло знаменце в спалнята и й дай няколко насоки, но по най-деликатния начин, на който си способен. Виж как да стане това:

Кажи й какво ти харесва

Вместо да започваш с негативната част, прошепни й в ухото какво точно искаш да направи за теб.

Имай предвид, че предложението да доведе най-добрата си приятелка следващия път няма да бъде прието добре.

Но ако започнеш с „Побърквам се, когато ти правиш/докосваш...“ или нещо от сорта, тя наистина ще се постарае да те подлуди и това ще й хареса.


Освен това малко мръсни приказки може би ще й подействат невероятно - партньорката ти ще се отпусне, ще се развихри, а даже може да влезе в роля, която още повече те възбужда.

В никакъв случай не давай за пример някое от бившите си гаджета, това ще бъде огромна грешка, която може да приключи с физическа болка. За теб.


Покажи й какво искаш

Жените умеят да разчитат езика на тялото и се ориентират доста добре по него. Не се дръж като дърво, а издавай страстни звуци, когато тя е на прав път.

Всъщност да й покажеш какво ти харесва ще бъде разбрано правилно, стига да не третираш партньорката си като секс-играчка. Няма да й хареса мисията да те задоволи на всяка цена.

Тя по-скоро би искала да е активна участничка в удоволствието, което трябва да бъде взаимно.

Използвай фантазиите


Е, не само твоите, и нейните. Опитай се да разбереш какво харесва жената срещу теб.

Не е задължително да имате продължителна връзка след това, както може би ще си помисли тя, но така ще започнете интимна комуникация. Това ще ти позволи да споделиш и ти собствените си предпочитания.

Все пак, ако нещата не се променят след тактичните ти опити, то никаква стратегия няма да ти помогне – просто сексът между вас няма да се получи. Ако пък тя възприема бързо, току-виж си се влюбил, кой знае.

tialoto.bg

Запазено за мъже Отключи градината с целувка

СЪБЛАЗНЯВАЙ КРАСИВО!

Елексирът на младостта е сексът

ЛЮБИМИ СЕКС ПОЗИ

Сънища за секс

 


Сходни връзки

Запазено за мъже: Превърни я в секс-богиня | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди