изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 06:23 EET
Учени разработват секс чип    
Любопитно Хората, които имат трудности да се радват на секса скоро ще имат причина да празнуват, защото нов мозъчен чип скоро ще се използва, за да стимулира центъра на удоволствие в мозъка, за да произвежда оргазми.


Изследователите от университета Оксфорд са измислили устройство, което наричат "секс чип" и то ще стимулира оргазми при хората. Чипът ще се имплантира в мозъка и работи като активира орбитофтонталния кортекс на мозъка чрез малки електрошокове. Технологията прилича на тази за лечение на Паркинсон.
  
  Устройството е насочено към хора, които страдат от състояние познато като анхедония - невъзможност да се достигне удоволствие от определени действия, включително и секс.
  
  "Вече има доказателства, че чипът работи," споделя един от изследователите. "Преди няколко години учени са имплантирали подобно устройство с друга цел на жена, която не получавала удоволствие от секса и това я превърнало в много сексуално активна. Тя не харесала внезапната промяна и за това чипът бил премахнат".  http://erotic.erogance.eu

ВИЖТЕ ТОВА, АКО ЧИПЪТ ВСЕ ОЩЕ Е НЕДОСТИЖИМ ЗА ВАС

 


Сходни връзки

Учени разработват секс чип | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди