изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:04 EET
Жените издържали две седмици без секс, но...    
Любопитно Преобладаващата част от жените биха предпочели интернет пред телевизията, а някои и пред секса, разкри сензационно проучване.

Повечето пълнолетни граждани на САЩ смятат достъпа до интернет за съществено важен елемент от ежедневния си живот, а една част предпочитат да са в мрежата, вместо да гледат телевизия или да правят секс, показва изследването на маркетинговата фирма „Харис Интерактив”, озаглавено "Зависимостта от интернет в съвременната икономика", и проведено по поръчка на корпорацията Intel, съобщава Technews.
Бихте ли предпочели интернет пред секса? Според проучването, почти половината от жените (46%) и 30% от мъжете по-скоро биха карали без секс в продължение на 2 седмици, отколкото да се откажат от влизането в интернет за същия период от време.
За жените на възраст от 18 до 34 г. този дял е 49%, а за дамите във възрастовата група 35-44 г. процентът скача на 52. Около 39% от мъжете от 18 до 34 г. са с предпочитания към ползването на интернет пред сексуалното удоволствие. Достъпът до интернет е жизненоважен за американците в съвременните икономически условия. 84% са спестили пари, благодарение на това, че са имали възможност да сравняват цени онлайн и така да намират най-добрите оферти, още преди да са взели решението за покупка. 66% спестяват средства само заради това, че пазаруват в мрежата.
65% пък казват, че интернет им помага да намаляват разходите си, като им дава възможности за търсене на купони за отстъпки, отбив от цената или специални интернет промоции. Помолени да подредят по важност определени не задължителни, но приемани за нормални неща от личния живот, по скала от 1 (напълно заменими) до 5 (не мога да живея без това), анкетираните поставят на най-високо място в списъка достъпа до интернет. Над 65 на сто от зрялото население на САЩ смята, че не може да живее без интернет.
Мрежата е пред кабелната телевизия, ходенето на ресторант, пазаруването на дрехи и фитнеса. dir.bg
 


Сходни връзки

Жените издържали две седмици без секс, но... | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди