изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 12:35 EET
Открий 7-те чудеса на страстта!    
Здраве

Пътеводител на изпепеляващия секс по бързата процедура

Наистина ли си смела в еротично отношение? Ето седем адски горещи предизвикателства, които ще ти помогнат да си отговориш на този въпрос. И така, доколко ти стиска да замениш спалнята със следните парещи нестандартни точки?



Какво правиш, когато палавата муза те споходи на супер необичайно място? На бас, че отлагаш за няколко часа по-късно, когато с твоя човек ще сте на сигурната, безопасна територия на спалнята. Е, ние пък ти казваме, че е крайно време да престанеш да играеш на сигурно. И да предприемеш коренно различно, светкавично решение на „проблема“. Защото да утолиш апетита си без отлагане, по бързата процедура, се оказва невероятно горещо изживяване, което може да сътвори чудеса с похотливия градус на връзката ти и с нивата на еротичното ти самочувствие. Разтърсващият ефект на този тип чувствено приключение се крие не във времетраенето или невероятната техника, а в дозата нестандартност и екстремизъм на местонахождението, и ако се вярва на специалистите, точно чувството за похотливо съучастие ражда невероятно силно усещане за близост. А ако се вярва на практиците, едно е сигурно: така се натрупват супер ярки похотливи спомени, както признава Антония (26 г.): „Няма нищо по-сладко от това да правиш секс тогава, когато знаеш, че след половин час трябва да си в офиса на оперативка, да хващаш автобус за морето, или да посрещаш родата или тайфа приятели. Само който го е опитвал, знае за каква тръпка става въпрос.“ Да не говорим, че сексът на принципа „бързи и яростни“ и на нестандартен фон си е супер практично решение в днешното забързано време, в което вечно сме в движение, а когато вечер се докопаме до заветното легло, сме капнали от умора. Убедихме ли те в плюсовете му? За чисто техническата страна на нещата виж нашия пътеводител на седем скорострелни страстни слалома, които не бива да изпускаш.

Офанзива в офиса
Само не ни казвай, че не е имало момент, в който докато си вадиш хляба с пот и труд на бюрото, не ти се е приисквало да правиш други неща на него, включващи отново пот и труд, но до-о-оста по-приятни? Хич да не те е срам от тази работа! Според анкета на колегите ни от Cosmo зад океана, 90 % от интервюираните 100 жени са си мечтали да се развихрят похотливо на работното си място, а 57 % от интервюираните 300 мъже приемат опцията секс в офиса с широко отворени обятия. Ако нас ни питаш, втората цифра проценти е доста по-висока. Или поне така е у нас в България, където мъжете, които лично разпитахме, до един категорично заемат следната позиция. „Тази фантазия си е на челно място в списъка с нещата, които искаме да ни се случат – твърди Милен  (25 г.) -  Кой мъж не си е мечтал как разнообразява извънредното работно време с някоя секси колежка, или с гаджето му, което е наминало да го забере след края на работния ден? Няма такъв.“

А сега по същество: Хубаво е да има меко, удобно диванче, но – уви!- много са редки случаите, в които то е налице. Така че минаваме към класиката с участие на работното бюро. Първият вариант е този, който услужливо ти изниква в главата под формата на сцена от филм. Ти си качена на бюрото, облегната назад на лакти, с отворени крака, а той е застанал пред теб. Неудобството на този еротичен сюжет, което филмите спестяват, са  болката от твърдата повърхност, която се забива и трие в тялото ти при всеки тласък. Така че ние лично ти предлагаме втори правостоящ вариант, находка на авторката на бестселъра Как да бъдем страхотни любовници, която е посветила последните 15 години от живота си на сексуални проучвания. Освен че е супер гореща, тази поза е и практична, защото спокойно позволява да останете с дрехите си, освен това е супер компактна. За да запазите баланс, е най-добре ти да се облегнеш с гръб на стената, след това обвиваш ръце около врата на твоя човек и го молиш да те повдигне, като те хване за бедрата или сключи ръце под задните ти части. После преплиташ крака около кръста му.

Задъхващи стълби
Невероятно, но факт: далеч по-разтреперващо ще е да предприемеш тази гореща маневра на междуетажно на блока си, отколкото на вътрешното стълбище на най-луксозния мезонет на света. По простата причина, че в първия случай ги има силната тръпка на риска и дозата ексхибиционизъм, които превръщат секса в страхотно, спиращо дъха преживяване, което ще ви накара тотално да забравите всички останали несгоди. Тъй като трябва да сте нащрек и готови на мълниеносна реакция , в случай че някой съсед се появи (за да намалите въпросния риск, се качете на най-горната междуетажна площадка), най-добре изберете секса в задна конфигурация, вариация на кучешката в изправен стоеж. И точно този ден  забрави за обувките си с високи тънки токчета -  не че е въпрос на живот и смърт, но една удобна обувка с дебел, устойчив ток, или равна подметка значително ще улесни задачата ви откъм баланс. За много двойки точно тази поза върши работа на директен катапулт към седмото небе, защото осигурява невероятно горещ ъгъл на проникване, съчетан с увеличена доза триене. Втори вариант на похотливо стълбищно решение е оралният сеанс. Впрочем той е и значително по-лесен от гледна точка на прикритие, достатъчно е да сте с по-дълги палта, които да затворите, ако чуете чужди стъпки. После можете невъзмутимо да продължите да се целувате. Кой в днешно време обръща внимание на целуваща се във входа двойка?

А сега по същество: Ако все пак решиш да се гмурнеш до дъно в похотливата фиеста, тоест да не се задоволиш само с френската инициатива, застани с гръб към твоя човек и с лице към парапета и се хвани за него за опора. После се наведи леко напред, повдигни единия си крак  и стъпи на парапета. В идеалния случаи, за равностойна доза наслада едната ръка на твоя човек трябва успоредно да се плъзне към твоята външна точка на удоволствието.

Наслада на колела
Естествено, ние лично препоръчваме да се въздържате от палави игри в движение, защото така стават катастрофи. Но това въобще не важи за горещите изпълнения в паркинг режим. Особено ако действието се развива на някое изолирано място, където не рискувате да предизвикате бурно възмущение на случайно преминаващи високоморални граждани. Това си е бурно изживяване, което не бива да пропускате да запишете в аналите на похотливия си опит. Нищо чудно да се превърне в едно от любимите блюда в еротичното ви меню, както е станало с Михаела (24 г.): „Няма да забравя първия път, когато го направихме с мъжа ми. Тогава още бяхме пресни гаджета и пътувахме за една хижа за уикенда, когато го помолих да спрем на една отбивка за по цигара и малко почивка“, разказва тя. „Беше навалял сняг и беше кучи студ. Когато влязохме в колата после, нещата някак се случиха от самосебе си. Беше толкова силно като изживяване, че помня всеки миг от него, както помня първия път, когато правих секс. Оттогава периодично моля мъжа ми да го повтаряме. Ужасно ме кефи, особено когато сме в ездачката.“ Според едно проучване голяма част от жените предпочитат именно пози, в които доминират, като ездачката, защото те позволяват по-дълбоко проникване.

А сега по същество:  И тук вариантите са два: или да се преместите на предна дясна и ти да седнеш в скута му, или да минете на задната седалка и там да изберете добрата стара мисионерска. „Естествено, че не може да го правите на шофьорското място“, обяснява Михаела. „Няма пространство заради волана, да не говорим, че има опасност да натиснете някой педал. Най-добре е да се прехвърлите на предна дясна, като предварително я издърпате назад и пуснете облегалката максимално надолу. След което той ляга в нея и ти сядаш в него.“ Тази поза е особено благодатна за теб, защото освен дълбокото проникване, осигурява стимулация на външната ти точка на удоволствието. И покачва шансовете ти да стигнеш финала, въпреки принципно тясното и неудобно място, което не ти позволява да се развихриш докрай. Твоят човек също ще остане особено доволен, защото тя му дава прекрасен изглед и достъп до цялото ти тяло. „Само трябва да се внимава с тавана, защото е доста нисък и аз лично имам кофти спомени от това“, предупреждава Михаела.

Широкоекранен хепиенд
Хванете последната прожекция на най-глупавата възможна лента, която се върти по кината в момента. Вашата цел е не да следите ставащото на екрана, а да се докопате до празен салон, в който да си спретнете собствена парещо гореща продукция. Седнете в крайчето на най-горния ред, в което няма хора, и изчакайте да изгаснат светлините, преди да се впуснете в горещи целувки и ласки. Най-добре е предвидливо да си облечена с поличка и дълги чорапи, особено ако смятате да предприемете по-смели похотливи действия.

А сега по същество: По-дискретният, особено подходящ за начинаещи вариант на това разтърсващо изживяване е финалът по пътя на ръчната стимулация. Тоест, когато вече сте ужасно разгорещени от  палавото интро, трябва само да протегнете ръка към скута на другия и да доведете нещата докрай. А ако сте извадили късмет и в салона няма никой друг, освен вас, или просто и двамата сте си екстремисти по душа, можете да изпробвате директно този супер смел сценарий. Когато сте ужасно разгорещени, ти се преместваш в скута му и сядаш странично, като за баланс го гушваш през врата с едната ръка, а с другата се опираш на облегалката на стола. След което започваш леко да балансираш нагоре-надолу, а той може да те хване за бедрата, за да направлява темпото. Според специалистите тази поза гарантира хепиенд и за двама ви, заради специфичния ъгъл на проникване, който създава ефекта на стеснен вагинален отвор и съответно увеличава триенето.
P.S. Ако седящата поза ви се струва прекалено смела, може да се отправите към тоалетната, където да се усамотите. Там ще ви свърши идеална работа следващата поза.

Асансьорно предизвикателство
Първо си изберете сравнително чист асансьор. За предпочитане – в чужда кооперация, защото така няма да се червите всеки път, когато се прибирате, ако някой ви засече. Всъщност в идеалния вариант асансьорите са два, за да може спокойно да натиснете бутона „стоп“ и да блокирате единия.

А сега по същество: Логично и хигиенично погледнато, единствената разумна гореща опция в случая е изправеният стоеж. Гърбът ти трябва да е облегнат на стената, съседна на тази с контролното табло с копчетата, за да имате максимално кратко време за реакция. Повдигни единия си крак и го обвий около задните части на твоя човек. Нека той с едната си ръка да се хване за крака ти за допълнителна опора. Позата въобще не е от най-лесните, обаче предизвикателността на местонахождението ви ще ви накара да полудеете от страст.

Мокри сънища наяве
Безтегловността на телата във водна среда е физичен факт, който в никакъв случай не бива да бъде пренебрегнат в еротичен аспект. Особено ако двамата с твоя човек сте последните останали посетители в басейна или джакузито и изведнъж превключите на похотлива вълна. Мокрите ласки със сигурност ще ви изпратят в звездна орбита и ще ви държат влага още дълго време, гласи мнението на Мариела (24 г.): „Много по-готино е да му отпуснете края на такова място, вместо в морето. В морето е супер лесно да влезеш по-навътре, където никой не те вижда, или просто не ти обръща внимание в общата навалица. А в басейна има риск всеки момент да влезе я посетител, я някой от персонала. И тръпката е невероятно силна!“

А сега по същество: Можете да пробвате следния воден вариант на мисионерската в плитката част на басейна. Застани с гръб към ръба, хвани се за него и разтвори крака. Нека твоят човек се настани между тях, качи ги на кръста му и го помоли да те придържа за задните части за опора. Не сваляй банските си, просто ги дръпни встрани. Вече сте готови за супер мокър екшън. Понеже ти си потопена във водата, тоест лека като перце, ъглите на проникване, които може да изпробвате, са безкрайно много. Трябва само другарчето ти по страст да те мести из водата, което няма да му коства грам усилия. Внимание: ако все още не сте уцелили джакпота с G-точката ти на твърда земя, сега може да я откриете ужасно по-лесно. P.S. Похотливата водна фиеста по принцип е силно непрепоръчително от гинекологична гледна точка занимание, така че възможно най-безопасният избор за това предизвикателство е басейн с минерална вода.

Библиотечни дела
Ето една причина да влезеш в библиотека (разбира се, силно се надяваме тя да не си остане  единствената!). Изберете си най-затънтеното място в някое ъгълче, между стената и последния стелаж с книги. Много добра идея е да си с къса пола, дълги чорапи и без бельо. Последното ще разгорещи нещата не само за теб самата, но и за твоя човек, особено ако спада към 38-те % от вече упоменатите 300 интервюирани мъже, които споделят, че едно от нещата, които супер ги разпалват за броени секунди, е да открият, че гаджето им не носи бельо.

А сега по същество:  Застани с лице към рафта, все едно избираш книги, и леко се наведи напред. За максимално правдоподобна маскировка на пъклените ви намерения твоят човек трябва да се приближи плътно зад теб, облечен в по-дълго яке, което да е разкопчано и да закрива зоната на таза. Така дори някой да се окаже на вашия ред, ако останете неподвижни, ще изглежда, все едно просто сте се скупчили при книгите. Позата е доста капризна и рискова и позволява само леки, плитки тласъци. Похотлив стил, който си има своите предимства – при него чувствителното ръбче на пениса се трие в отвора на вагината и в резултат се получава разтърсваща порция наслада с всеки тласък и за двамата. Само трябва да пазите тишина, за да не се издадете сами.

Осмото чудо на страстта оставяме да откриеш и допишеш сама.

Скоростен супер секс
Всичко, от което имаш нужда за щастлив финал при този нетрадиционен тип секс, е правилната похотлива честота между ушите.

Зарежи усещането за вина.  Имаш чувството, че се държиш като пропаднала жена, когато си мечтаеш за супер „неприличен“, некласически тип секс? Под секрет ще ти кажем, че всички си мечтаят за същото, просто ги е срам да си го признаят. Предпочиташ да си останеш неудовлетворена и нещастна, но възпитана ли?

Не се страхувай да си поискаш. Много жени биха искали да инициират секс, обаче се страхуват, че ще бъдат отхвърлени. И това правило важи за най-обикновената, традиционна разновидност  секс, какво остава за нестандартния такъв, тип по бързата процедура. Иронията в случая е, че въпросният страх е напълно неоснователен. Жените, които си искат секс, рядко не го получават. Факт. Така че започни с малки дози инициатива – ласки и нежно драскане по вътрешната част на китката и бедрата, гушкане, целувки по шията. Когато видиш бурната приветствена реакция на отсрещната страна, сама ще увеличиш залозите.

Просто го направи. Истината е, че често насладата от скорострелния секс бива директно отрязана заради максимата „Искам всичко или нищо“. Тоест, ако няма време да се направят нещата по пълната процедура, няма смисъл да се правят. А това е тотално грешно. И в момента, в който го разбереш, ще си отвориш нови чувствени, супер страстни хоризонти.

Използвай го като средство за тонус. Смени генерално мисловната си нагласа. Вместо „Много съм уморена, за да правя секс“, си кажи „Много съм уморена и затова ми трябва малко секс.“ Защото той доставя удоволствие и зарежда.

Няма нищо по-сладко от това да правиш секс тогава, когато знаеш, че след половин час трябва да си в офиса на оперативка, или да посрещаш тайфа приятели.

Според едно проучване голяма част от жените предпочитат пози, в които доминират, защото те позволяват по-дълбоко проникване.

www.cosmopolitan.bg

В СВЕТА НА ЕРОТИКАТА

Красивите жени сумилират оргазми

Запазено за мъже: Превърни я в секс-богиня

Запазено за мъже Отключи градината с целувка

Сънища за секс

СЪБЛАЗНЯВАЙ КРАСИВО!

СЕКСЪТ ВЪВ ВОДА

Еротична терапия на плажа, под душа

Елексирът на младостта е сексът

СЕКС ПОЗИТЕ СА ЧАСТ ОТ ЛЮБОВТА В СЕМЕЙСТВОТО И НЕ ГИ ПРЕНЕБРЕГВАЙТЕ

ЛЮБИМИ СЕКС ПОЗИ

Анимирани Sex пози

 


Сходни връзки

Открий 7-те чудеса на страстта! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди