изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 11:59 EET
10 истини за мъжете    
Любопитно Представяш ли си колко щеше да е хубаво мъжете да идваха с ръководство за употреба, което да ти казва всичко за тях – включително онези подробности, които не си съвсем сигурна, че държиш да знаеш? Ние от Cosmo достигнахме до някои заключения за понякога трудно разбираемия, но все пак любим наш мъжки свят. Искаш подробности ли? Още сега имаш възможност да надникнеш в част от най-съкровените мъжки тайни. Въпреки че част от тези истини не са много приятни и лесни за преглъщане, ще ти бъдат от полза да разбереш всеки мъж, когото срещнеш през живота си

1. Не се усещат, когато зяпат други жени.
Истина е! Те просто не се контролират. Ние се държим по същия начин, когато минаваме покрай витрина, отрупана с шикозни обувки или такава с огледална повърхност – просто не можем да не надникнем. Бихме могли да открием причината за това, благодарение на антропологията. Да погледнем например навиците на предшествениците ни – горилите. Дори, когато са „чифтосани“ (горилският вариант на брака, ха-ха), повечето мъжки горили обхождат всички женски и се втренчват при вида на симпатично изглеждаща самка. Твоят човек не е безчувствен – просто за миг е обсебен от маймуната, която е дълбоко заложена у него.

2. Извратени са.
Няма да увъртаме, такива са си. Те мислят за секс 24 часа от денонощието и това си е самата истина. Понякога фантазират дори посред бял ден, разглеждат снимки, някои доста гнусни списания и странни филми – неща, които едва ли биха пробвали... не и в този живот. Всъщност, мъжете имат по-силно развита търпимост към телесни сокове и ексцентричен секс от нас. Може би в причината на това се корени онова 10-годишното момченце, криещо се във всеки един от тях.

Категоричен факт също така е, че мъжките фантазии съдържат повече на брой участници от нашите. За един представител на противоположния пол, който си има всичко, идеалният подарък би бил порно филм. Това е един от подаръците, за които мъжете никога не биха се оплаквали и не биха върнали.

Ако гледаш порно заедно с гаджето си, това би помогнало да укрепите връзката си. Проблемът с тези филми е, че повечето са насочени към мъжките похотливи фантазии. Така че, потърси заглавия с режисьор от женски пол (Кандида Роял например), които създават филми с горещи мъже и реплики, отразяващи женските фантазии. Изобщо не се притеснявай, че твоят човек няма да ги хареса – щом показват достатъчно плът, ще му допадне със сигурност. Но, ако дори само мисълта за този тип филми ти е непоносима, не е необходимо да го правиш. Едва ли съществува нещо по-секси за един мъж от мацка, на която й е неудобно. Мъжете може да се възбуждат от порното, но, довери ми се, със сигурност биха предпочели реалните плътски удоволствия по всяко време и повод.    

3. На драго сърце биха изневерили.
Това не значи, че ще го направят наистина. За щастие, те също понякога се чувстват виновни, глупави или уплашени. Биологически заложено им е: виждат – искат – фантазират. По природа мъжете не са моногамни и често им се налага да се борят с похотливите си нужди – нещо, което голяма част от тях правят достатъчно успешно (за огромно наше щастие!). Ако един мъж обаче, имаше възможност да живее живота на мечтите си, той би искал да има съпруга и нова тръпка всеки път, когато усети, че има желание за такава. (Докато жените търсят онзи „специален“ мъж в живота си, мъжете са в търсене на онези пет „специални“ мацки.) 50% от силния пол си признават, че ако нямаше абсолютно никакъв начин да ги хванем, биха изневерили на момента. От това също така следва, че 50% не биха го направили – дори да нямаше опасност да бъдат заловени в крачка. Повечето представители на противоположния пол казват, че дори да е назрявала такава идея в съзнанието им, са я отхвърляли, защото нямат желание да объркат всички хубави неща, които притежават у дома си.

4. Имат нужда да ги боготворим.
Всички мъже притежават малка част от Доналд Тръмп у себе си. С други думи, искат да ги мислим за силни, успешни и секси. Повечето едва ли биха си го признали, но се смятат за поне малко по-умни от половинката си. Същевременно за тях не представлява проблем жената до тях да бъде дори 10 пъти по-добре изглеждаща – това дори още повече подхранва егото им. В крайна сметка биха се задоволили да бъдат по-добри от нас поне в едно нещо. Може би, защото дълбоко в себе си осъзнават, че сме поне толкова умни, колкото тях, или дори малко повече...

5. Обожават оралния секс.
Какво биха искали да преобладава в спалнята? Отговорът на 80 от 100 анкетирани мъже е: „Повече френска любов!“ Разбира се, искат да са от страната на получаващия. Защо им харесва толкова много? Защото не им се налага да се тревожат за техниката си – и защото ние вършим всичката работа.

Най-страхотният начин да поглезиш твоя човек е орален секс за добро утро. Забрави за палачинките – това е неговата мечтана закуска в леглото.

6. Трудно могат да ни устоят, когато ги съблазняваме.
Едва ли съществува по-секси изненада за твоя човек от теб, танцуваща по оскъдно секси бельо, докато се събличаш бавно и изкусително. Или всяка друга визуална глезотия, която му предложиш... Това сексуално напрежение го побърква, защото въображението му усилено работи над това, което ще се случи по-нататък. Ако се срамуваш да танцуваш из къщи само по сутиен, трябва да знаеш, че той изобщо не забелязва недостатъците ти, докато го възбуждаш... В подобна ситуация, съзнанието на твоя човек работи еднопосочно и посоката е – сексапилът, който излъчваш. Следващия път, когато се събличаш пред него, направи го бавно. Метни дрехите си върху него, докато го правиш. Това е всичко, което се изисква да го побъркаш по правилния начин.

7. Не схващат от намеци.
Когато мъжете са в компания от себеподобни, не стъпват на пръсти един около друг и не си правят едва доловими намеци. Причината за това е, че намеците и мъжете не са съвместими. Като жени можем да се гордеем от факта, че сме способни интуитивно да разберем какво мислят приятелките или гаджетата ни, но мъжете не се интересуват от четене на мисли. Стратегията, която следват те е: „Ако не попиташ, няма да разбереш.“. Когато имаш връзка, не можеш да очакваш от твоя човек да знае точно какво искаш (в крайна сметка самата ти доста често не си наясно с това) – и когато и да имаш подобни очаквания, приготви се да бъдеш разочарована.

Ако например искаш да те заведе на вечеря за рождения ти ден, намеците като - „Познай какъв ден е петък?“ - са чиста загуба на време. Ако действаш по този начин, рискуваш да станеш на 80 преди той да е схванал това, което се опитваш да му кажеш...

8. Не разбират Свети Валентин.
Сред мъжките мнения за деня на влюбените, преобладаващото е, че това е типично „женски празник“. Свети Валентин предизвиква ужасен стрес у тях, защото не знаят какво се очаква от тях – какво би трябвало да ни купят и точно колко много (или малко) е редно да изразяват чувствата си с думи. Не казваме, че всички мъже са неспособни на романтика – те просто мразят да бъдат романтични по принуда. Затова премахни от плещите му цялата тежест около организацията на празника с една простичка фраза от типа: „Свети Валентин е в петък, хайде да излезем на вечеря!“

9. Те са просто едни големи деца (и се гордеят от този факт!).
Чувала си фразата, че „мъжете излизат от пубертета, когато влязат в критическата.“. Истината е, че дълбоко в себе си, всички мъже са момчета. Дори интересите им са малко детински. Вземи под внимание например спортната им мания. Повечето обичат всичко, което включва ритане, изхвърляне на неща или юмруци. Когато събереш три или повече представителя на силния пол заедно, те започват да крещят на телевизора и да се държат инфантилно. Регресивното им детинско поведение не е просто забавление – това е техният начин да избегнат тревогите и да се почувстват приети такива, каквито всъщност са. Напълно излишно е да ги лишаваме от демонстрациите на инфантилност. Просто се радвай, че го правят докато са в мъжката си компания, а не пред семейството или дружките ти. 

10. Влюбени са в мъжкото си достойнство.
Най-добрият приятел на мъжа е... ами пенисът му. Всъщност той вярва, че това е и твоят най-добър приятел. Все пак, точно както кученцата, той винаги се радва да те види, наслаждава се на ласките ти и често се докосва до краката ти. Забелязала ли си колко приятелски настроени са мъжете към малките си приятели? Толкова, че някои дори им измислят имена...

Докато женската „екипировка“ е добре прикрита – вътрешна и изтънчена - представителите на противоположния пол си имат външен, изправящ се „будилник“, който им напомня за биологическите им нужди да „разпръснат семето си“. Всеки път, когато погледнат надолу към малкия си приятел, който е на повишено внимание, те си спомнят, че той е там поради определена причина – да завладее планетата например, ха-ха!

Ние мацките не обръщаме чак такова внимание на принадлежностите си на юг от талията, защото сме достатъчно заети да се притесняваме за формата на останалите части от тялото си. Мъжете за сметка на нас са истински обсебени от размера си. Ако попиташ дузина мъже каква би трябвало да е средната дължина на еректирал пенис, те ще отговорят – 20 сантиметра. Но, ако зададеш същия въпрос на същия брой жени, повечето ще дадат по-нисък отговор. Без значение каква е големината му, винаги му казвай, че е огромен. Ако наистина е прекалено голям, кажи му го. Довери ни се, ще го приеме като комплимент. 

www.cosmopolitan.bg

КРАСОТАТА НА ЕРОТИКАТА

Красивите жени сумилират оргазми

Запазено за мъже: Превърни я в секс-богиня

Запазено за мъже Отключи градината с целувка

Сънища за секс

СЪБЛАЗНЯВАЙ КРАСИВО!

СЕКСЪТ ВЪВ ВОДА

Еротична терапия на плажа, под душа

Елексирът на младостта е сексът

СЕКС ПОЗИТЕ СА ЧАСТ ОТ ЛЮБОВТА В СЕМЕЙСТВОТО И НЕ ГИ ПРЕНЕБРЕГВАЙТЕ

ЛЮБИМИ СЕКС ПОЗИ

Анимирани Sex пози

 


Сходни връзки

10 истини за мъжете | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди