изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 03:01 EEST
Депутатите пак напомнят на НАП за имотите на Доган    
Парламент

Парламентарната комисия за борба с корупцията ще отправи ново питане до шефа на Националната агенция по приходите (НАП) Мария Мургина в какъв срок ще бъде получена исканата информация за имотите, свързвани с името на Ахмед Доган. Това обяви шефът на органа Бойко Великов. "Ще запитаме и дали този срок ще се вмести в рамките на мандата на 40-тото НС", допълни Великов.



Депутатите настояват НАП да отговори как са придобити 5-те имота, дали собствениците им редовно са плащали данъци и пр. Мургина бави тези данни близо 7 месеца. Единственото, което комисията получи, е отговор за спа комплекса "Орфей" в Девин, припомня вестник "Сега".

Преди време лидерът на ДПС призна, че е инвестирал в него. Стана ясно и че общината в града е отстъпила сградата на хотела на "Еконейчър груп" ООД срещу инвестираните 25 428 795 лв. Все още се бави справката за Боянския сарай, хотела в Рибарица, Двореца на децата в родното село на Доган - Дръндар, и парк "Росенец" край Бургас.

Единственото обяснение, което Мургина е дала досега на депутатите, е, че не е получила едно от писмата на Великов до нея.

Вчера от НАП коментираха, че правят цялостна проверка на имотното състояние на Доган, която си върви в законовите срокове. От агенцията обаче отказаха да се ангажират със срок, в който ще предоставят данните в парламента.

Депутатите очакват информация и по още два случая - за съмнителното имотно състояние на трима магистрати и за престъпления по служба на кмета на Хасково. actualno.com

 


Сходни връзки

Депутатите пак напомнят на НАП за имотите на Доган | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди