изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 07:18 EET
Какво наистина искат мъжете?    
Любопитно Сексуалната революция от средата на миналия век и развитието на отношенията между двата пола след нея са отдалечили много представите ни за това как трябва да бъде изградена една интимна връзка и какво може да я спаси. Въпреки това природата и на мъжа и на жената е същата. Други са само възможностите

1. Мъжете не обичат еднообразието в секса.
Ако не искате вашият любим да "кривне от правия път", разнообразявайте интимния си живот. Все пак има над 600 начина за предварителни интимни ласки, а в "Кама Сутра" са описани 1253 сексуални пози.

2. Мъжете не обичат жените, безразлични към секса.
Ако жената иска преди всичко да подчертае своето целомъдрие и богат душевен свят, най-често постига обратен на желания ефект - в очите на съвременния мъж такава жена обикновено изглежда лицемерка или престорено вярваща.

3. Мъжете не обичат жените, които се стремят да получат оргазъм на всяка цена.
Това наистина е част от гена - еволюцията е заложила мъжът да стига винаги до края, а жената... съвсем не е задължително. Ако идеалният секс се получаваше всеки път, едва ли щеше да се цени толкова и от двете страни в него. Пък и в края на краищата това в повечето случаи не е последната нощ.

4. "Живият труп".
Поведението, характерно за пуританските английски госпожици, на което са били възпитавани още от детството, би донесло на съвременната жена... самота.

5. Непознаването на мъжката физиология не освобождава жената от отговорност.
Не бъдете от онези жени, които смятат, че непознаването на точката G от мъжете се смята за страшно невежество. Не повтаряйте подобни грешки!

6. Мъжете не обичат жените тип "генерал".
Поне повечето от тях. Психолозите съветват, дори да сте свикнали винаги и навсякъде да определяте правилата, да забравите този свой навик поне в леглото.

7. Не изтъквайте комплексите си - мъжът не обича това.
"Изключи светлината, защото съм дебела, грозна, имам целулит..."
Защо ви е всъщност да посвещавате мъжа във вашите комплекси? Ако търсите съчувствие, защото знаете, че този начин работи при вас, силната половина е със съвсем друга психика - мъжът решава с коя да бъде. Поне той иска да си мисли, че е така...

8. Мъжете не обичат прекалено многото приказки.
Речевите центрове при жената, доказано, са много по-силно развити, отколкото при мъжа. Интимната обстановка обаче не е най-подходящото място, на което жената да демонстрира своето красноречие. Почти всички мъже се дразнят от това.

9. Интимната близост предизвиква нежелателни откровения.
Понякога дори такива, за които и двете страни после съжаляват. В тези откровения много често се намесват реплики за бившите партньори. Никога не правете това. Не сравнявайте, дори сравнението да е в полза на партньора ви. Помнете, че най-голямото оскърбление за мъжа е недоволството от неговите "полови параметри".

10. Мъжете не обичат прекалената загриженост за външния вид, както и прекалената немарливост.
И двете крайности трябва да се избягват. Не давайте възможност на счупеният нокът да ви развали удоволствието, но и не си позволявайте да ходите с мръсно бельо.

11. Не манипулирайте мъжете с помощта на своя чар.
Не използвайте своята сексуалност за пресметливи цели! Това отношение ще ги обиди и те ще си потърсят... по-безкористно създание.

Разбира се, взаимоотношенията между двама души са много по-разнообразни и не може всичко да се постави под общ знаменател. Но могат да се положат максимални усилия за постигането на хармония.  здраве.bg

10 истини за мъжете

Кога изневеряват жените

Вашите дванадесет мъже

Неаполитанките са най-разкрепостените в любовта италианки

Коя е идеалната ви половинка според звездите

Открий 7-те чудеса на страстта!

Жените предпочитат интернет пред секса

Аз съм жена и мастурбирам редовно!

99 секс факта, които никога не си чувала

 


Сходни връзки

Какво наистина искат мъжете? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди