изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:43 EEST
Ирена Кръстева се отказала от футболните мераци    
Новини
Бизнесгрупата на Ирена Кръстева се е отказала да влиза във футбола, съобщи радио Гонг, като се позова на сигурен източник. Сделката с \"Ботев Пловдив\" е окончателно пропаднала.


Нещо повече - доскорошните кандидат-купувачи са си поискали обратно от настоящия бос на жълточерните Димитър Христолов авансово дадени пари. Сумата, по непотвърдени данни, е около 600 000 лв. Ако актуалният бос на канарчетата „се разсее”, въпросът ще стигне до съд.
Групировката на г-жа Кръстева и сина й Делян Пеевски няма да влиза по никакъв начин и в \"Левски\", според Гонг. Очевидното удряне на камък с Христолов е показало, че във футболното блато само се затъва на този етап. Собственикът на \"Левски\" Тодор Батков за седмица на два пъти заяви, че би приел бизнеспартньор, с когото да подели разходите за сините.
Това веднага вкара в публичното пространство имената на Кръстева и хората около нея, но не отговаря на истината, категоричен е източникът на Гонг.
Кръстева и Тодор Батков вече си партнираха успешно като съдружници в ИПК \"Родина\". А миналата година Кръстева изкупи дела на \"Стандарт\" (собственост на Батков) в Издателско-полиграфическия комплекс. Новината беше пазена в тайна и едва наскоро Батков между другото вметна в едно интервю по спортни теми, че е продал акциите си в комбината.
Така ИПК \"Родина\" в момента се владее почти изцяло от Ирена Кръстева, тя дори вече е и изпълнителен директор на комбината. dir.bg

ИРЕНА КРЪСТЕВА ИСКА ДА КУПИ И \"ЛЕВСКИ\"

 


Сходни връзки

Ирена Кръстева се отказала от футболните мераци | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди