изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 11:57 EEST
Емануела: Нормално е да спиш с продуцента    
Любопитно Емануела е една от най-скандалните в чалгата. След като бе спрягана с не един футболист, нейни колежки я набедиха, че ходи със сина на шефа си Виктор Касъмов, а сега се заговори и за връзка с продуцента на Къде е батко? Слави Трифонов. Шоуменът не се поколеба да я направи част от актьорския състав на сериала.

 него фолк певицата играе ролята на камериерка, наричана Бубето, която има амбицията да стане... фолк певица. Ето какво разказа самата Емануела пред СЛАВА за Слави, актьорството и скандалите:

Как попаднахте сред актьорите на сериала Къде е батко?

Когато участвах като гост при Слави той ме е харесал за този образ. После ме поканиха, а аз приех. Такова нещо още не е правено в България, но по света е световна практика певците могат да бъдат и актьори.

Беше ли Ви трудно актьорството?

Никак даже. Както казах, мисля че ако можеш да се снимаш в клипове и да излизаш по концерти, трябва да можеш и да играеш роли. Все пак в почти всеки мой клип аз съм и актриса. Освен това екипът на Слави се състои само от професионалисти, с които се работи много лесно.

Сега реализирахте и песента от сериала Катастрофа...

Оооо, да! Тя е наистина сладка и аз много си я харесвам. Първо хората я харесаха в сериала, а после като видяхме, че има интерес към нея в интернет, решихме да й направим и клип. Надявам се да стане голям хит.

Носят се слухове, че със Слави имате връзка...

Това са абсолютни глупости. Аз винаги съм се държала отпуснато с хората, но между мен и Слави няма нищо. Ако ще се говори как спя с него, за да играя в сериала му, то ще кажа само, че нещата в България могат да стават и по правилния начин.

В тази връзка как ще коментирате изказванията на Ваши колежки от Ара относно начинът на издигане във фирмата?

Това са думи на певици, които нямат смелостта да преминат през цял един процес, който те прави звезда. Не може от втория месец и вече да изместиш установени имена. Мисля, че думите им са злобни нападки и обиди срещу добри момичета. Ако визират връзката на Теодора мисля, че е напълно нормална и това е доказано в световен мащаб. Връзките между музиканти и продуценти са си нормални, все пак работим заедно и това са хората, които срещаме.

При Вас как е любовта? Спрягаха Ви с юношата на Левски Борис Папазов, който ходеше с дъщерята на Наско Сираков Славея...

Много съм добре с любовта. Имам си сериозно гадже, но предпочитам да не казвам името му, защото не искам, ако се разделим медиите да имат вина за това. Относно Борис, с него сме излизали няколко пъти, но не сме имали връзка. В този период имах много проблеми с приятеля си и съм преценила, че това е добре за мен.

www.slava.bg

Емануела преспала с фен заради пътуване в чужбина

Поп фолк дивата Емануела остана без бикини пред Азис

Емануела била лоша майка

Мис Плеймейт преследва Стойчо Младенов

ЕМАНУЕЛА ИЗДУХА ПРЕСЛАВА С “АЗ ДЪРВОТО СЪМ ГО ЯЛА, 2 И 200 СЪМ ВИДЯЛА”

Фолк дивата Емануела засне секси фотосесия за корица

ЕМАНУЕЛА ПРОСТИТУИРАЛА

НАСАМ НАРОДЕ-Е-Е! ЕМАНУЕЛА ОТНОВО Е СВОБОДНА

ЕМАНУЕЛА “НАМАЗА” МЕРЦЕДЕС, А ГУЩЕРОВ ДАРИ МАЛИНА СЪС СПАЛНЯ НА ЦЕНАТА НА КОЛА

Изоставена пред олтара стана попфолк певица

 


Сходни връзки

Емануела: Нормално е да спиш с продуцента | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Емануела: Нормално е да спиш с продуцента
Автор: Anonymous да 2009-02-03 @ 00:22 EET

Че какво, бе?! Млада е, хубава е, с чувство за хумор... Кой мъж не би се радвал до него да стои такава жена! :-) 


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди