изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 12:50 EET
Има ли размерът значение    
Любопитно Предлагаме ви разкриването на някои от най-честите погрешни схващания, битуващи сред представителите и на двата пола. На практика в днешно време повечето традиционни разбирания, останали от старо време, вече съвсем не са верни... ако някога изобщо са били. Някои обаче са психически обосновани.

“Мъжът иска само секс.”
Това не е вярно. Емоционалната страна на сексуалността е важна не само за жените, но и за мъжете. Действително 83% от жените разглеждат секса като важен фактор за продължителността на отношенията и брака, но за мъжете тази цифра е 80%. 49% от мъжете и 39% от жените определят секса като “много важна част от живота”.

“Той не пропуска нито една жена - не си струва да се занимаваме с него.”
Това е така. Мъжете, които са били с твърде много жени, обикновено не са способни да градят продължителни отношения. Самите те са доволни от сексуалната, а не от сантименталната страна на своя живот. Сексът за тях е по-важен, отколкото за мъжете със стабилен личен живот.

Мъжът иска секс твърде често”.
Не е вярно. Социолозите окончателно развенчаха този мит. При 43% от случаите жените са тези, които открито изразяват своята неудовлетвореност от количеството секс през последния месец. Според жените идеалната цифра за секс е 3 пъти седмично.

“Ако той мастурбира, значи не ме иска”.
Не е вярно. Този факт е свидетелство за това, че мъжът има сексуално желание (сексолозите смятат, че това е по-добре, отколкото неговата липса изобщо). Ако жената приеме този факт, тя винаги ще има шансовете да получи секс. В някои от случаите просто е нужно да се обсъди с партньора какво не му достига.

“Ако той види обикновеното ми бельо - всичко е изгубено!”.
Това не е така. Мъжете в много случаи се отличават от жените със способността за абсолютна концентрация върху това, с което са заети. Затова жената може да се отпусне и забавлява - по време на секс нейният партньор е твърде зает, за да забележи “проблемното” бельо.

“Целувките  са по-хубави от секса”.
Вярно е, поне понякога. За жените целувките са много интимен жест и за много от тях те са по-важни от секса. Повечето жени смятат, че мъжът, който умее да се целува, е добър любовник, но такава зависимост всъщност не същуствува.

“Опитът има значение в леглото”.
Това е така. Жената възприема мъжа, който знае как да се държи с нея и умее да я ухажва като по-зрял. Освен това, по-опитният в леглото мъж е по-уверен в себе си, а това привлича жените.

“Колкото по-дълго, толкова по-добре”.
Не е вярно. Сексолозите твърдят, че за постигане на оргазъм на мъжа са необходими средно 2 минути, а на жената - 12. Теоретически по-продължителният секс трябва да донесе повече удоволствие на жената. Практиката показва, че в много от случаите, желанието на мъжа да демонстрира своята издържливост се приема от жените като скучно и фалшиво.

“Жените са винаги готови да говорят, дори по време на секс”.
Не е вярно. За жените сексът сам по себе си е средство за комуникация. Но партньорът, запазващ абсолютна тишина, може да предизвика съмнение: “Добре ли му е с мен?” Жената не се нуждае от думи по време на секс, затова оставете резговорите за по-късно.

“Мъжете-мачо винаги се харесват на жените”.
Не е вярно. Харесват се, но не винаги и на при всички жени. В периода на овулация мъжете от този тип действително предизвикват интерес у жените, но през останалото време това не е така. В периода, благоприятен за оплождане, жената подсъзнателно избира мъжа с по-високо ниво на тестостерон и съответно с по-ярко изразена мъжественост. Но за отглеждане на дете и семейни грижи мъжът-мачо не е предпочитан - той се смята за по-малко верен и грижовен. Затова за създаване на семейство жените обикновено избират мъже с по-малко изразителна външност.

“Сексуалните играчки разпалват страстта”.
Не е вярно. За жените вибраторът може да е забавна и любопитна вещ, но само на първо време. Употребяването на подобни “играчки” за продължителен за продължителен период от време се приемат от представителките на слабия пол като “заместваща терапия”. Жените обичат ласките и замяната на мъжката плът с механика може да създаде впечатлението, че мъжът не владее ситуацията.

“Виаграта действа на жените така, както на мъжете”.
Не е вярно. Женската сексуалност се различава от мъжката по много показатели. Например жената се отдава на любовта с цялото си тяло, докато при мъжа усещането е концентрирано в голяма степен. Затова предназначението на виаграта е да засилва кръвотока в гениталиите. Медицината все още не е създала лекарство за лечението на фригидност.

“Размерът има значение”.
Не е вярно. Дължината е реален повод за комплекси при мъжете и те често пъти са готови дори на операция. Изследванията показват, че не дължината има голямо значение, а диаметърът: колкото по-голям е той, толкова по-добре. Впрочем и това не е абсолютна истина, защото размерът на влагалището при всяка жена е различен. Така че, това, което е добре за една, за друга може да е “твърде малко”. Място за притеснение при мъжете няма - размерът няма значение за жените. А и научно вече е доказано, че притежателите на по-голям пенис са по-мързеливи в леглото. /здраве.bg

СЕКС-ИЗПОВЕДТА НА КАМЕЛИЯ

Порно-звездата Джи Джи Стийл: Родителите ми не знаят какво работя

Големината на пениса

99 секс факта, които никога не си чувала

Какво наистина искат мъжете: мащабно проучване

 


Сходни връзки

Има ли размерът значение | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Има ли размерът значение
Автор: Anonymous да 2009-02-03 @ 00:27 EET

Размерите на женския крак винаги е бил от голямо значение. Въпреки, че във сублимният момент женските крака винаги остават встрани от центъра на събитията. ;-)


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди