изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:15 EET
Руснаците: Ванга надмина Нострадамус    
НовиниПророчествата на феноменалната българка продължават да се сбъдват. Война избухва догодина, след нея ни чакат 10 века мир и благоденствие

98 години от рождението на феноменалната Ванга празнуват днес почитателите й по цял свят. Въпреки че по паспорт Вангелия Гущерова е родена на 3 октомври, до нейната кончина всички лидери, родни и чужди, не спират да й звънят за ЧРД на 31 януари. Грешката вече е узаконена и от световната интернет енциклопедия "Уикипедия", според която феноменалната българка е дошла на бял свят в последния ден на януари 1911 година в град Струмица. Двете рождени дати много точно символизират и полярните оценки за таланта на петричката пророчица, които вече близо столетие варират от "Осанна" до "Разпни я". В средите на християнското богословие се говори, че нейните свръхестествени способности да вижда през времето са резултат от въздействие на демонични сили. Такава позиция заема и Българската и Руската православна църква. Въпреки "анатемата" обаче опашката пред портата й в Рупите не секва до нейната кончина през 1996 година. Селяни, столичани, комунистически вождове, монарси и баровци напират да надникнат в тайните на бъдещето и Вселената. Най-големите поклонници на българския феномен обаче си остават руснаците. Те я издигнаха в култ, защото предсказа изключително съдбоносни за страната събития. Като започнем с победата им срещу Германия във Втората световна война, кончината на Сталин, минем през идването на перестройката и стигнем до потъването на подводницата "Курск" в Баренцово море. Нейните летописци дори твърдят, че лично Хитлер е пратил пратеници при сляпото българско девойче. Макар и със страх, тя им предсказала първо, годината, в която ще свърши войната, и второ - описала точно трагичния край на Третия райх.

Днес на база пророчествата и техния процент на случване братушките изчисляват по специална психотронна формула, че Вангелия Гущерова е много по-прозорлива от легендарния Нострадамус. А подир сбъдването на американското й пророчество - "чернокож президент в Белия дом", Ванга посмъртно си спечели сърцата на янките, както и признанието ясновидец №1 в света.

За Втората световна война
"Ще дойде време, ще има война, държава ще се обяви срещу държави, ще мине със железо, свет ще победи, но ще загуби войната. Светът ще се обърка и много народ ще се изгуби. Тая държава, която ще тръгне срещу големата Русия, тя ще изгуби войната". 
 
За смъртта на цар Борис III
"Расте твоята държава, разпрострял си се много нашироко, но бъди готов да се събереш отново в орехова черупка. Помни датата 28 август. Виждам червен флаг над твоя дворец".

За Пражката пролет
"Помнете Прага! Помнете Прага! Големи сили кръжат над града и викат: "Война! Война!" Прага ще се превърне в рибарник, в който ще ловят риба..."

За Индира Ганди
"Тя скоро ще дойде отново на власт, но няма да се задържи дълго и смъртта ще прекъсне властта й."

За България 1981 г.
"През 1981 година планетата беше под много лоши влияния, но следващата година ще бъде населена с нови "духове". От тях ще се носи елей и много надежда. 1981 година не даде нищо на хората, но взе много от всички, от всеки от нас..."

За света 1982 г.
"1982 е година, която ще засияе в нова, добра светлина. Ще населят земята нови души и някои от тях ще бъдат видени. От тези нови "духове" ще се носи елей и много надежда. Ще дойдат хора не с култура, а със знания. Ще дойде думата Волга и тя ще величае над планетата.
1982 година е добра за културата, но ще дойде ден, когато хората, работещи в тази област, ще бъдат прегледани и изчистени като пшеница от фасул."

За връщането на Симеон
"1991 ще бъде тревожна и тежка година. Много градове и селища ще се разрушат от земетресения и наводнения, природни катаклизми ще разтърсват земята, ще надделяват лошите хора, а крадците, пияниците, доносниците и блудниците няма да имат брой. Между хората ще се създават нетрайни, съмнителни връзки и ще се разпадат още в началото. Чувствата силно ще се обезценят и само лъжливата страст, по-точно амбицията и егоизмът, ще са стимули за отношения."
1996 г.: "Пазете хляба за хората! Глад иде! Симеон ще се върне в България. Ще мине време - няма да е далеч - той ще дойде не на гости. Но царство няма да има. Сега на Балканите е неспокойно, но ще дойде ден, когато всички балкански столици ще си подадат ръка за помощ и приятелство."

Потъването на подводницата "Курск"
"В края на века, през август 1999 или 2000 година, Курск ще се окаже под вода и целият свят ще го оплаква."
11 септември 2001 г.
 "Страх, страх! Двама американски братя падат, изкълвани от птици железни. Вълците вият от храста и невинна кръв се пролива като река."

Идването на Барак Обама
Предсказано още през 1992: "Един ден в Америка ще почернее бяла къща, а чернокожите зад океана ще станат бели хора".

Предстоящи пророчества:
2010 г.: "Начало на Третата световна война. Тя ще започне през 2010 г. и ще завърши през 2014-а. Новият президент на САЩ ще бъде последният лидер на Америка, защото кратко след като дойде на поста си, страната ще изпадне в голяма икономическа криза. Ще възникне неразбирателство между северните и южните области. Индонезия ще изпадне в безредици. Ще се използва ядрено оръжие."  
2018 г.: "През 2018 година влаковете ще се движат на релси, идващи от слънцето. Добивът на нефт ще спре и Земята ще си отдъхне. Учените ще открият уникално лекарство, което чудодейно ще връща силите и здравето на човека. Препаратът ще съдържа ген от кон, куче и костенурка."
2043 г.: "Световната икономика процъфтява. Водеща религия в Европа ще стане ислямът."
2050 г.: "След 2000 г. няма да има катастрофи, ни потоп. Чакат ни 1000 години мир и благоденствие. Обикновените човеци ще пътуват до други светове със скорост 10 пъти по-голяма от светлината, както се пътува с автобус. Това ще стане не по-рано от 2050 година."
2179 г.: "След двеста години човекът ще установи контакт с братя по разум от други светове. Унгарска апаратура ще улови първа разумни сигнали от Космоса. А истината за този Космос трябва да се търси в старите свещени  книги!"
2200 г.: Ето, измислят се нови закони. Тъче се нов вид облекло, с което да се облекат хората. Но ще мине още време, докато направим здрава тъкан. Нужно ни е не изкуствено облекло, а такова, от което да чувстваме топлина. Ще мине доста време, ще се появи висок човек, пришълец, и той ще бъде добър крояч и добър шивач..."
4000 г.: Краят на епохата на водолея.
7000 г.:  Край на земното летоброене, но не и край на света.

За религията и Осмия
Лошото ще стане, но ще се оправим. И в Библията го пише. Четете Библията по-често и особено когато ви е трудно и тежко. Там всичко е написано. Христос отново ще дойде на Земята в бели дрехи. Настъпва времето, когато определени хора ще почувстват със сърцето си завръщането му. Всички религии ще изчезнат! Ще остане само учението на Бялото братство. То ще е Огнената Библия. Ще мине много време, ще изтече много вода, докато дойде Осмият, който ще подпише окончателния договор за мира на планетата."

За Апокалипсиса
Онова, което е написано в Библията, ще се сбъдне!. Апокалипсисът ще дойде!. Вие не, но децата ви ще го преживеят! Хората сами си градят бъдещето. Те са тези, които чрез делата си могат да причинят Апокалипсиса или да го отложат. Виждам следната картина: черна и обгорена земя, а по нея пълзят хора, приличащи на тении.
Всеки народ си има звезда, която го зарежда със светлинна енергия. Но има и изключения. Някои народи нямат звезда, а планета. Един ден тези народи няма да могат да оцелеят. В необикновената за тях атмосфера ще се задушат. Народ, който има планета вместо звезда, ще угасне като свещ при силен вятър. България има не само една звезда, а цяло съзвездие...

За водата
"Всичкото скрито злато ще излезе на повърхността на Земята, но ще се скрие водата. Тя ще стане по-скъпа от черното злато (петрола), а един ден тя напълно ще изчезне. Така е отредено!"
"Ке дойде ден - в златни паници ке ядете и в медни чаши ке пиете, но вода нема да имате. Пчелите ще измрат. Млякото ще стане отровно. Ще затваряте вода в буркани."

Заръката на пророчицата
Политиката е уруспия - щом се обединим, ще се оправим.
България е благословена страна. Не случайно силите ме пратиха тук. Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град. Българите ще станат духовни водачи на човечеството, защото са съхранили качества, които другите народи нямат. Ние сме много стар народ и това един ден всички ще разберат...
Живеем в трудни времена. Разделят се братя и сестри. Да се обединим и за добро да се спасим. Нужен е един Бог, един владетел и единен български народ. Политиката е уруспия - днеска е така, утре е така. Сини, червени, зелени - заедно ако се обединят, страната веднъж завинаги ще се оправи.
"Деца, в България ке стане добре... Kе се живее добре!"

Любомир Старидолски
в-к Стандарт
 


Сходни връзки

Руснаците: Ванга надмина Нострадамус | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Руснаците: Ванга надмина Нострадамус
Автор: Anonymous да 2009-02-04 @ 16:38 EET

В Библията е написано: Не си създавай идоли и не вярвай на лъжепророци. Затова по-полека с експроатирането на леля Ванга и нейните "пророчества".

Земната кора има много ресурси в дълбочина, които предстои да се експлоатират. Вода също има в изобилие. А чрез по-ефективно производство на храни, на земята може спокойно да живее 6 пъти по-многолюдно население. Тъй, че спокойно. Животът е много прост и не се нуждае от феномени, за да се организира. Например ако статистически е доказано, че за 30 години населението на Земята нараства с около 2 млрд. души, въпрос на проста аритметика е да се изчисли за колко години  ще стигнат съвременните ресурси...

А и до 100 години вероятно ще имаме енергийни източници от нов тип - термоядрени. Това не е трудно за прогнозиране. След Женева,и в Япония се работи по проект за изследване на добив на енергия, чрез термоядрен синтез. А и Слънцето е много наблизо, да не говорим за космичните лъчения, които не са никак слаби. Те такива ми ти работи...


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди