изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:18 EET
Изнасилен до кръв от три жени    
Любопитно Да се събудиш в леглото с три жени, които те задоволяват сигурно звучи като мечта за повечето мъже, но не и ако установите, че малкият ви приятел кърви значително.


Полицията в Карачи е започнала разследване срещу три неизвестни жени, които отвлекли мъж и го изнасилвали постоянно за четири поредни дни, а след това го хвърлили близо до реката Кайаумабад, където лежал в безсъзнание.
  
  Случаят е регистриран след оплакване от страна на жертвата, който е идентифициран само като Калил на 23 години и работи като сервитьор. Една вече неидентифициран мъж казал на Калил да занесе храна в колата на жена на паркинга.
  
  "След като ми даде поръчката, мъжът тръгна към колата. Занесох храната към колата на жените, две от които бяха млади, а другата на средна възраст. Те ми казаха, че на скоро са сменили района и ме помолиха да им доставям храна всеки ден. След това ме поканиха да се кача в колата, за да ми покажат къде живеят," споделя Калил.
  
  Веднага щом влезли в къщата те почерпили жертвата с мялко с опиати, заради което припаднал. След като дошъл в съзнание, Калил вече бил чисто гол и завързан, а жените се задоволявали с него. Това продължило четири дни. На последния члена на Калил бил в плачевно състояние и кървял обилно, което изглежда принудило сексуалните хищници да се отърват от него.  www.erogance.eu
 


Сходни връзки

Изнасилен до кръв от три жени | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди