изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:13 EEST
Бивш военен уби майка си и се простреля    
Новини
56-годишен бивш военен от Благоевград застреля майка си, след което опита да се самоубие. Кървавата семейна драма се разиграла към 20 часа в понеделник на ул. "Александър Стамболийски“ в благоевградския квартал "Ален мак“, съобщиха от полицията в града, цитирани от БГНЕС.


В момента лекари се борят за живота на прострелялия се в главата амъж в реанимацията на местната болница. Той е опериран, но все още има опасност за живота му.
Убиецът се казва Ботьо Богданов и в момента се занимава с ремонт на велосипеди. Той е прострелял с пистолет майка си, а след това и себе си. По първоначални данни оръжието на престъплението не е бойно, уточниха от полицията.
Възрастната жена, която била на 83 години, живеела в съседния блок и била на гости при сина си. Все още не са ясни причините Богданов да посегне на собствената си майка. От ОДП-Благоевград уточняват, че той не е криминално проявен и няма данни да има психически разстройства.
Днес полицията продължава втори оглед на местопрестъплението.
 


Сходни връзки

Бивш военен уби майка си и се простреля | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди