изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 14:28 EET
ДАМА + РЕДОВЕН ОРГАЗЪМ = СУПЕР КАРИЕРА    
Любопитно Жените, които редовно получават оргазъм, са по-здрави и имат по-успешна кариера, пише в. "Сън", позовавайки се на психоложката д-р Лиса Търнър.


Специалистката обяснява, че докато мъжете губят енергия чрез оргазма, при жените е обратното - върховното сексуално удоволствие ги зарежда и прояснява мисълта им. Според Търнър подходящият тип оргазъм осигурява на жените "огромен прилив на енергия", подобрява здравето, концентрацията и работоспособността им.
   
Предишни изследвания са показали, че 28 процента от жените рядко или никога не изпитват истински оргазъм и в много случаи го симулират.
   
"Когато жената изпитва оргазъм, тя се чувства по-здрава, по-жизнена и заредена с енергия", казва д-р Лиса Търнър.

www.standartnews.com

Има ли размерът значение

По-богат мъж, по-доволна от секса жена

Какво наистина искат мъжете?

2-в-1 Оргазъм на квадрат

Световен ден на оргазма

Почувствай тялото (си)

Пет причини, поради които не получавате оргазъм

Женският оргазъм зависи от гените

Открита е тайната на G-точката, носеща оргазъм на дамите



2008-12-18 17:54:55

G-точката е смятана за приоритет на познавачите на любовта. Мистичната и полумитична зона в женската вагина е трудна за идентификация, но при последни изследвания тя вече е локализирана по метода на ултразвука, съобщава в сайта си "Ню сайънтист". Емануеле Джанини от университета в Л'Аквила, Италия, е открил ясни анатомични разлики между дамите, които споделят, че изпитват вагинален оргазъм (предизвикан от стимулиране на предната част на вагиналната стена без съпътстващо дразнене на ***а) и тези, които нямат това удоволствие.

Оказа се, че жените, които изпитват оргазъм при секс с проникване, имат по-тънка тъкан в зоната между влагалището и уретрата, което прави възможно с обикновено сканиране да се отделят щастливките от останалите. Нещо повече: Джанини е установил, че дамите с по-тънката тъкан в споменатата зона могат да бъдат "обучени" да изпитват вагинален оргазъм. Ултразвуковото сканиране на 30 произволни жени откри G-точка при 8 от тях. Пет вече са съобщили, че имат вагинални оргазми, а от останалите три две са започнали да ги изпитват, след като им е било обяснено къде се намира "щастливото" място и как да го стимулират. Ученият подчерта, че ултразвуковото сканиране се явява полезен метод при приучаване към вагинален оргазъм.

За съжаление жените, при които не е открита G-точка чрез сканирането, не могли да изпитат нищо дори след него и обясненията. Такива дами ще трябва да се осланят само на добрият стар ***ен оргазъм, предполага изследователят. Редзултатите от проучването са оповестени пред "Общество по андрология и сексуална медицина" в Рим.

Сега Джанини изследва предпологоемото влияние на G-точката върху хормоналния баланс, тъй като се смята, че тя и ***ът са отговорни за нивото на тестостерона. Изследователят е привърженик на хипотезата, че употребата развива органите, което значи, че е възможно дами с малка G-точка да я увеличат, като я стимулират системно. Честата употреба може да се окаже единствен начин за развитие на точката на щастието, ако вече я имате.

 


Сходни връзки

ДАМА + РЕДОВЕН ОРГАЗЪМ = СУПЕР КАРИЕРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди