изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 16:13 EEST
Ирена Кръстева пожела Спартак (Пд)    
Новини
Клубът е апетитна хапка заради стадион “Тодор Диев” . Ирена Кръстева е кандидат да закупи втородивизионния Спартак (Пд), пише в днешния си брой в. \"Топспорт\". Пред изданието информацията е била потвърдена от служители на клуба от Източната \"Б\" група, които пожелали анонимност.


Както винаги, зад Ирен Кръстева стоят капиталите на “Корпоративна търговска банка”. Контактите на Банкер номер 1 за миналата година Цветан Василев и двамата собственици на Спартак (Пд) Георги Колев и Крум Мандуров са започнали преди повече от шест месеца.

След това Ирена Кръстева и партньорите и от КТБ се насочили към елитния пловдивски Ботев. След пропадането на предварителната сделка с „канарчетата\" Цветан Василев и шефката на “Нова медийна група” отново са подновили интереса си към Спартак (Пд). Втородивизионният клуб представлява сериозен интерес, тъй като стадион „Тодор Диев\", на който играе, е взет на концесия.

Съоръжението се намира на едно от най-оживените места в града на тепетата, в близост до централна гара, две автогари и популярен хипермаркет. На 5 март общинският съвет ще отпусне още 3 декара към стадион „Тодор Диев\", след което шефовете на Спартак (Пд), Ирена Кръстева и КТБ ще седнат на масата за финални преговори. Не е изключено Георги Колев и Крум Мандуров да запазят голяма част от акциите си./БЛИЦ

Ирена Кръстева се отказала от футболните мераци

Ирена Кръстева иска да купи и ”Левски”

На високо ниво поръчали стрелбата по Манол Велев?

Ирена Кръстева вече владее и ИПК ”Родина”

ДПС си купува и футболен клуб

Ирена Кръстева купи ТВ7 и в. “Експрес“

 


Сходни връзки

Ирена Кръстева пожела Спартак (Пд) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди