изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:30 EET
Най-невероятните сексуални “партньори”    
Любопитно Правил секс с 400 крави Джетулини Ферейра Парайзо /53 г./ е правил секс с 400 крави. Пред полицията казал, че не обича жени и се “настървява” единствено от кравите. Той обаче не само правел секс с тях, но ги и измъчвал, изваждайки им очите. Винаги оставял след себе си празна кутия от бисквити.

Това е един от случаите на меко казано необичаен секс, събрани от “24 сата”. Има и други:

Маса за пикник ми беше любовница
Американецът Арт Прайс Джуниър /40 г./ от Белвю може да получи години затвор заради секс с метална маса за пикник. Тръгвайки да действа за четвърти път, стреснатите съседи го снимали с видеокамера в двора. На филма, който е предаден в полицията, се вижда как мъжът лежи гол на масата, която има дупка за чадър. Бащата на три деца призна, че има проблем.

Секс с пейка в парка
Китаецът Ли Син /41 г./, който има умствено разстройство, се опитал да прави секс с пейка в парка. Дървената пейка го възбудила много силно и вече изобщо не можел да извади пениса си от дупката. Медици се опитали да намалят налягането, пускайки му малко кръв. И това не помогнало. Трябвало да извадят пейката от земята и заедно да ги откарат в болницата. На лекарите им били нужни четири часа, за да освободят мъжа.

Секс с немска овчарка
Британката Патриша Нюман /40 г./ обучила своята немска овчарка да прави секс с нея. Полицията открила в дома й снимки “в действие”. Съпругът на Партиша е знаел за това.

Сложил пениса си в прахосмукачка
Американската полиция заловила гол поляк на колене с пенис в маркуча на прахосмукачката. Той твърдял, че си чистел гащите и това било практика в Полша. Мъжът бил арестуван и съответно уволнен от работа.

Изнасилил кон, защото не можел да му устои
Неназован перверзен 60-годишен пенсионер от Великобритания, който видял кон да пасе, не могъл да устои на животното. Не вярващи на очите си мотористи извикали полицията, която заловила правещия секс с кон перверзник в полето край оживен път във Фелтъм.

Правил е любов с 1 000 коли
Едуард Смит /57 г./ от Вашингтон, който живее със сегашната си ”приятелка” – бял Фолксваген, кръстен Ванила, твърди, че не е болен и няма намерение да променя начина си на живот. За първи път правил секс с кола преди 15 години. Казва, че жените и мъжете никога не са го привличали.

Правил секс с улична лампа
Британската полиция задържала 32-годишен мъж в Уилтшир, след като минувачи в парка се обадили и казали, че той симулира секс с улична лампа. Близо до него имало няколко момичета. Заварили го как се обяснява в любов на уличната лампа.

Правил любов с плочника
Електротехникът Карл Уоткинс беше заловен да прави любов с плочника.

Секс с велосипед
Робърт Стюърт е осъден на три години условно, след като камериерките в хостел го заварили да прави секс с велосипед в стая.

Фетишизъм към женски велосипеди
Мъж призна, че чрез търкане във велосипед тялото му е обзето от несравнимо задоволство и спокойствие. Изследвайки употребявана велосипедна гума, полицията открила сперма.

Секс със светофар
Американски полицаи арестуваха Върл Питър Дилс /60 г./, след като видели как той “малтретира” светофар. Обискирали дома му и открили купища снимки, на които той е сниман да прави секс с различни пътни знаци. /БЛИЦ

ЛЮБИМИ СЕКС ПОЗИ

Анимирани Sex пози

Любов : 5 грешки, които жените правят в леглото

Cosmo кодекс: Любовта в 25 асоциации

Учени обръщат някои представи за секса

Жените с чувствителни пръсти правят повече секс

Има ли размерът значение

СЕКС-ИЗПОВЕДТА НА КАМЕЛИЯ

Порно-звездата Джи Джи Стийл: Родителите ми не знаят какво работя

Големината на пениса

99 секс факта, които никога не си чувала

Какво наистина искат мъжете: мащабно проучване

10 истини за мъжете

КРАСОТАТА НА ЕРОТИКАТА

Красивите жени сумилират оргазми

Запазено за мъже: Превърни я в секс-богиня

Запазено за мъже Отключи градината с целувка

Сънища за секс

СЪБЛАЗНЯВАЙ КРАСИВО!

СЕКСЪТ ВЪВ ВОДА

Еротична терапия на плажа, под душа

Елексирът на младостта е сексът

СЕКС ПОЗИТЕ СА ЧАСТ ОТ ЛЮБОВТА В СЕМЕЙСТВОТО И НЕ ГИ ПРЕНЕБРЕГВАЙТЕ


 

 


Сходни връзки

Най-невероятните сексуални “партньори” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди