изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 23:55 EEST
Порноактьорът Лауро Джиото: Спал съм с над 3000 жени, българките са страхотно издръжливи в секса    
Интервюта Звездите в нашия бизнес печелят по 2000 евро на сеанс.

Унгарецът с италиански псевдоним Лауро Джиото работи от десет години в порноиндустрията. Зад гърба си има завиден репертоар от роли в секс филми и цели 9 порно ”Оскар”-а. От скоро се развива и като шеф на агенция за еротични модели и порноактриси, но това не му пречи да продължава да участва в розови продукции. Тези дни Лауро посети страната ни по повод участието си в изложението ”Ерос шоу”. Мускулестият актьор беше довел със себе си и най-голямата звезда на агенцията си – полякинята Магдалена, която има огромна прилика с Памела Андерсън и фолкпевицата ни ДесиСлава. Лауро даде ексклузивно интервю за ”ШОУ”.

................
- По какъв повод си в България?

- По работа и за забавление. Но най-вече да се срещна с българки, които искат да работят като еротични модели или порноактриси. Имам агенция, за която набирам нови момичета. От България до този момент работя с две, които са много добри и се радват на голям интерес и успехи в чужбина. Имате много красиви жени, някои от тях са родени за тази професия. Въпреки световната криза в момента, те ще могат да работят за едни от най-големите компании в света, с които агенцията ми работи. От 25 до 28 март ще бъда отново тук, заради еротичното изложение ”Ерос шоу”, на което ще имам свой щанд. Заедно с мен ще бъдат 5 порноактриси. Сред тях ще е ексклузивното ми лице - полякинята Магдалена Корбал, която е истинско копие на Памела Андерсън и една от най-търсените в бранша. Заради голямата прилика с холивудската звезда, селектираме внимателно ролите й във филмите. На щанда ми ще бъде и Азис. Шегувам се! Просто екипът му ме покани да гостувам в шоуто му и ми е интересно да се запозная с ексцентрична личност като него.

- Ако той те пожелае?
- Най-много да станем приятели, аз не си падам по мъже, така че секс с него няма да правя. Може да бъдете сигурни!

- Лесно ли се работи с българки в този бранш?
- Нямам никакъв проблем с момичетата, независимо каква е националността им, дали са рускини, полякини, унгарки или българки. Винаги преди снимки говоря с тях около час-два, настройваме се на една вълна, а не просто като непознати да почнем да правим секс пред камерата. Имал съм сцени с българки и мога да кажа, че бяха много поддържани, красиви и страхотно издръжливи в секса.

- Как се става порноактьор?
- В моя случай бях в Щатите с приятелката ми, която беше много красив фотомодел. Тя обаче ме заряза, за да се събере с един американски богаташ. Разби сърцето ми и затова се върнах в Унгария. Казах си, че искам да имам всички жени и ще стана порноактьор. Оказа се, че това не е толкова лесно, колкото си мислех тогава. Въпреки удоволствието, което получаваш от секса, това си е адски тежка работа. Вкъщи, когато го правиш с приятелката си, около теб няма камери, осветление, озвучаване, екип от хора, който да щъка непрекъснато. Понякога идват да носят пица и храна... все неща, които те разсейват и разконцентрират. Определено е трудно да правиш секс, когато наоколо има поне десет души. Трябва да се отърсиш от мисълта, че не сте насаме с партньорката ти. Освен това трябва да го правиш така, че не на теб да ти е приятно, а камерата да вижда и да е ефектно в същото време. Може позата изобщо да не ми харесва или пък да ми допада, но когато камерата нищо не вижда, не се получава.

- Ти как навлезе в тези среди?
- Първоначално бях статист в порнофилми, а след това направих всичко възможно, за да ми обърнат внимание и да получа главна роля. Понеже бях много любезен с порноактрисите и се сприятелихме, та те ми подсказаха за един кастинг за мъже. Явих се, одобриха ме, а след първата ми роля получих и други предложения. Така с времето се утвърдих в тази област.

- Вярно ли е, че се намират по-трудно мъже, отколкото жени?
- Така е. Много мъже искат да работят това, но нямат възможността. Във всеки има един стрес и притеснение. Всеки се шашка при мисълта, че може да не му стане пишката пред камерата. Отделно и от присъствието на екипа, който снима и непрекъснато е около теб... Това е един голям фактор, но пък и аз не искам да имам толкова голяма конкуренция. (Смее се)

- Размерът има ли значение?
- Има значение, но най-важното е да е твърд. Веднъж ми се наложи да заместя един много известен американски порноактьор. Направих неговата сцена, защото големият му приятел не пожела да функционира.

- Имаш ли задръжки в секса? Има ли нещо, което не би направил?
- Мисля, че няма, но например не бих правил секс с мъж. Иначе с жените нямам абсолютно никакви задръжки. Затова пък има много мои колеги, които се снимат и в гей продукции.

- На теб предлагали ли са ти?
- Да, но съм отказвал. Има хетеросексуално порно и гей порно, аз не случайно съм избрал да се изявявам в първото.

- Водиш ли си бройка на жените, с които си спал?
- Конкретно не, но със сигурност са над 3000. Все пак имам десет години стаж в тази професия. Не си мислете, че преувеличавам! Всеки месец ми се налага да оправям около сто жени, даже не броя случаите, в които в сцената участват няколко мадами и трябва да ги задоволя.

- Не ти ли идват много? Сигурно ти се налага да взимаш виагра?
- Не, за мен сексът е удоволствие и тази бройка не ми идва ни най-малко в повече. Не ползвам виагра, взимам единствено хранителни добавки.

- След толкова много секс, първият ти път с жена сигурно бледнее?
- Бях почти 17-годишен, когато го направих за първи път. Момиче с две години по-голямо от мен ми взе девствеността. Но сексът с нея не беше нищо особено. Истинската наслада получих, когато бях на 21 и живеех с две курви. От тях научих адски много за креватната любов. Иначе ако трябва да бъда честен в първия ми порнофилм издържах едва 10 минути и свърших. Толкова ми бяха силите, много се притесних.

- Имаш ли някаква специална техника за продължителен секс?
- Годините и практиката си оказват влиянието. Смятам, че и при обикновените двойки това е възможно, всичко е въпрос на време и опит. Понякога прекъсваме снимки за почивка, събираме сили и отново сме на линия, готови да бъдем порноатлети.

- След снимачен ден, когато се прибереш вкъщи, правиш ли секс?
- Имах едно бивше гадже чехкиня, с която винаги имах нужда да правя секс. Веднъж след работа, въпреки че денят беше много сексуално натоварен, имах желанието да го направим, но тя спеше. Имам фетиш към женски крака и сложих обувките й и се сещате какво следва... ударих си една чекия докато спи. След това легнах да спя, а тя се обърна към мен и ми каза, че през цялото време е била будна.

- Имаш ли си приятелка? Лесно ли е да имаш сериозни отношения с жена, имайки предвид работата ти?
- Нямам приятелка, но винаги има жени около мен, което не ме кара да се чувствам сам. Ревността пречи на сериозните връзки и затова на този етап нямам половинка. Интересното е, че повечето актриси са обвързани, но мъжете им са хора от бранша. Може би ще имам истинска сериозна приятелка, когато приключа с порнокариерата си.

- Родителите ти как гледат на професията ти?
- В началото не я приемаха много много. С времето мисля, че се примириха.

- Лесно ли е да забогатееш като порноактьор?
- Изкарват се големи пари, но някои много бързо ги харчат за глупости. Аз не съм от тези, които пилеят безразборно, а мисля за бъдещето си. Събирам пари за старини. С една голяма сума от приходите си покрих разходите по агенцията, която смятам да развивам. В момента за мен работят около 50 момичета. Когато агенцията ми се разработи достатъчно, че да мога да се издържам само от нея, ще спра да се снимам във филми. В същото време разработвам и пет порно сайта.

- Какъв е твоят хонорар като актьор?
- Всеки иска да разбере колко пари взимат порноактьорите. Затова не бих искал да издам тази подробност. Ще кажа само, че хонорарът за професионалните актьори е различен от този на начинаещите. Тези като мене, които работят в тази област от десет години и имат девет порно ”Оскар”-а, изкарват много добри пари. Един начинаещ актьор, който сега започва не може да печели толкова. При жените например има разлика в това дали изпълненията им са солови, дали правят анален, вагинален или групов секс. Всичко е доста относително. Големите звезди печелят средно около 2000 евро на сцена. Ето например има една унгарка, която живее в Америка и има много порно ”Оскар”-и. Тя обаче участва в много малко филми. Не защото не я търсят, напротив тя е страхотна красавица, голямо име е в порноиндустрията. Освен че има голям хонорар, тя не приема и всякакви роли.

- Има ли някакво съперничество или завист между вас актьорите?
- Няма такова нещо. Това е един много затворен кръг, в който е недопустимо да се случват такива неща. Който започне да работи при нас, го приемаме, сприятеляваме се, помагаме си дори. Някой ако има прекалено много ангажименти, отстъпва роли на друг и така. При жените е възможно да има завист, тя обикновено се изразява в това коя колко голям бюст има, колко красива е или какво хубаво тяло притежава. Но добрите актриси не гледат по този начин на нещата. Те са истински професионалисти и си вършат работата, вместо да злорадстват срещу колежките си.

- Извън секса какво друго ти доставя удоволствие?
- Падам си по картинга, джет ски, обичам да пътувам по красиви места.


Едно интервю на Кристиян Николаев 

blitz.bg

 ЕРОТИЧНИТЕ ГАЛЕРИИ НА ndtnews.hopto.org - най-богатата еротична колекция в страната

 


Сходни връзки

Порноактьорът Лауро Джиото: Спал съм с над 3000 жени, българките са страхотно издръжливи в секса | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди