изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:04 EEST
Порнозвезди атакуват София, търсят хард актриси    
Любопитно

Две порнозвезди гостуваха у нас през миналата седмица. Това са двойничката на Памела Андерсън, чехкинята Магдалена Корбал, и нейният продуцент и настоящ актьор с 9 порно \"Оскар\"-а в кариерата си Лаурио Джиото. Двамата щурмуваха столицата, но поводът не беше снимките на поредната им гореща лента, а изложението \"Ерос шоу\", на което ще бъдат специални гости от 25 до 28 март.



 В столичната зала \"Универсада\" едрогърдата силиконка, която е истинско копие на холивудската сексбомба ще изнесе своя еротична програма заедно с още имена от порно индустрията. Шоуто им ще бъде показано в края на месеца за лица над 18 години. Традиционния еротичен фестивал ще предложи на посетителите си и богат избор от секс артикули, при това на голямо намаление.

По повод гостуването си в България тези дни, Лаурио заяви: \"Поводът по който съм тук е набирането на нови лица за агенцията ми като еротични модели или порно актриси. Аз вече работя с две българки и ще ги похваля, тъй като се справят отлично с тази професия. Жените ви са много красиви, поддържани и се представят страхотно пред камерата\", уверява унгарецът по паспорт, но с италиански псевдоним. В кариерата си мачото има завидните девет на брой порно \"Оскар\"-а и богата филмография от розови продукции. Въпреки че е собственик на агенция за модели и порноактриси, той продължава да се снима, защото това за него е освен работа и огромно удоволствие. „Никога не ми омръзва да правя секс дори и когато се прибера вкъщи с приятелката ми. Това е формулата да изглеждам толкова млад и сексапилен”, със самочуствие призна Лаурио.
Магдалена Корбал е една от най-големите звезди, които работят за него. Заради съществените прилики с Памела Андерсън блондинката се радва на изключителен интерес в порно индустрията, но отказва да се снима във всеки филм. Навлиза в тази сфера преди 4 години и за момента е приела да участва в десетина продукции. Хонорара й расте главоломно, а софиянци ще бъдат едни от малкото щастливци, които ще наблюдават шоуто й. Магдалена е на 29 години, които определено не й личат.  vip-bg.info

ФОТОАЛБУМИ С ПОДБРАНИ СНИМКИ НА  Вероника Земанова/Veronika Zemanova на Jenna Jameson и Ейми Милер/Amy Miller

Порноактьорът Лауро Джиото: Спал съм с над 3000 жени, българките са страхотно издръжливи в секса

Операция “нов бюст”

София приютява източноевропейската порно-индустрия

Лейди Би: Преследваха ме две лесбийки

Най-невероятните сексуални “партньори”

Холандски град си изгуби порното

Бившата порно звезда Джена Джеймисън чака близнаци

Любов : 5 грешки, които жените правят в леглото

Пилот снима порно по време на полет

Има ли размерът значение

Бивша Мис САЩ ще снима порно филми

Първият 3D порно филм ще бъде заснет в Китай

 


Сходни връзки

Порнозвезди атакуват София, търсят хард актриси | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди