изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:11 EEST
Светкавичен процес за жиголо - изнудвач    
Новини
Рядко дело за изнудване вълнува хората, толкова, колкото случаят, който разгледа днес съдът в Мюнхен. Той изпрати за шест години в затвора жиголо, измамил четири състоятелни жени от висшето общество, съобщи БНТ.


Иск срещу швейцареца Хелг Сгарби подаде най-богатата германка, наследничката на БМВ Сузане Клатен. Тя също попада в мрежите на изнудвача, който я шантажира с видеозаписи на любовните им срещи и иска от нея милиони евро, за да мълчи. Изненадващо бързо - само за няколко часа - приключи впечатляващият процес.
Тази история, съдържа всички съставки, от които се прави сапунена опера - милиардерка намира сродна душа, с която си споделя не само проблемите, но и леглото. Насреща си обаче има лукав и пресметлив жиголо, който се интересува само от парите й.
Такъв е истинският случай, който вълнува хората в немскоезичния свят вече година. Сега за първи път публиката видя как в действителност изглежда митичният измамник.
Милиардерката Сузане Клатен и жиголото Хелг Сгарби се запознават в скъп хотел, близо до Инсбурк в Австрия през юни 2007. Не след дълго швейцарецът, от когото Клатен е очарована, започва да я изнудва.
Тя му дава 7 млн евро, но след като той отново я търси за пари, най-богата жена в Германия решава да се обърне към съда, въпреки чувството на срам.
Тази сутрин Сгарби веднага направи самопризнания и се извини на жертвите си, с надеждата да омилостиви съдията. И действително, следобяд той беше изпратен за само шест години зад решетките, въпреки че го грозяха 15. Как обаче този мъж успявал да омагьосва състоятелните дами? Една от жертвите му, която не желае да бъде разпозната, споделя, какво я е впечатлило: "Това, което ме плени, е, че той беше различен. Не изглеждаше като жиголо или сваляч, а като някой, който има какво да каже и се интересува от света около себе си."
Процесът срещу Сгарби приключи, но два важни въпроса не получиха своя отговор. Швейцарецът не каза къде са парите, които е взел от жертвите си и къде са видеозаписите, с които ги е изнудвал.

dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Светкавичен процес за жиголо - изнудвач | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди