изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:25 EEST
Сексбомбите в политиката    
Любопитно Можем ли да си представим порнозвезда депутат, кмет или дори президент? Докато подобно нещо е невъзможно в България не за друго, а защото ние като цяло нямаме традиции в порноиндустрията, в държавите, където това „изкуство” процъфтява, нещата стоят по съвсем различен начин.

Навярно днешното по-разкрепостено и свободно общество позволява на все повече представителки на сексиндустрията в света да търсят изява и на политическата сцена. Или поне на тази мисъл навежда фактът, че тенденцията към преориентирането на пищните красавици към политиката се засилва с всяка изминала година.


Съвсем наскоро американската порноактриса Сторми Даниелс обяви намеренията си да се кандидатира за Сената през 2010 г. Тя ще се съревновава с компрометирания сенатор от Луизиана - републиканеца Дейвид Витър, чийто телефонен номер фигурираше в разпечатка на телефонните разговори на известна собственичка на публичен дом във Вашингтон. „С какво аз съм по-лоша от него?”, вероятно си е казала русата красавица, която учудващо се радва и на голяма подкрепа.


Според няколко американски издания в интернет тече кампания, която я призовава да се кандидатира за сенаторското място от щата Луизиана, тъй като притежава изключителни качества като „честност, страст и силен характер”. „Никога не съм се занимавала с политика, но тя едва ли е по-мръсна работа от тази, която вече работя", признава остроумно Даниелс, като професионално коментира, че подобно начинание все пак трябва да е сериозно обмислено.


Сторми, разбира се, не е нито първата, нито последната звезда от бранша, решила да влиза в американската политика. Друг пример за порнозвезда, кандидатирала се за висока длъжност в САЩ, е Мерилин Чеймбърс. Тя е най-известна с дебюта си в порнофилма „Зад зелената врата” през 1972 г. Бившата еротична актриса се кандидатира за вицепрезидент на САЩ от партията Личен избор през 2004 г., но спечели едва 946 гласа, очевидно недостатъчни за политическа кариера.


Екзотичната порноактриса Мими Мияги, родена във Филипините, пък се кандидатира за поста губернатор на Невада през 2006 г. с лозунга „Аз съм гола и честна през цялото време”. Губернатор, но на щата Калифорния, през 2003 г. напираше да става и порноактрисата Мери Кери, чиято платформа включваше предложения като премахване на данъците за „танци в скута”, како и създаване на програма „Порно срещу пистолети”, имаща за цел да намали броя на оръжията.


Манията на порноактрисите да стават политици отдавна е факт и на Стария континент. Безспорно пионер, при това успешен, в това начинание е Илона Сталер, по-известна с артистичния си псевдоним Чичолина. Чичолина, която е родом от Унгария, е първата в света порноактриса, станала депутат. Чичолина бе избрана за народен представител в италианския парламент през 1987 г. с 20 000 гласа. През 1991 г. тя стана и един от основателите на италианската Партия на любовта. Чичолина и до днес е активна в политиката, като се бори за бъдеще без атомна енергия и с абсолютна сексуална свобода.


Примерът на Чичолина бе последван от няколко италиански порноактриси. Ветеранът на италианската индустрия за забавления за възрастни Мили Д’Абрачо се кандидатира за общински съветник в Рим на изборите през април миналата година. Очевидно ориентирана към мъжката част от електората тя заложи в предизборната си кампания на плакати, показващи задните й части. Тя обеща, ако бъде избрана, да направи само на няколко километра от Ватикана квартал на червените фенери с клубове за стриптийз, сексмагазини и еротични дискотеки.


Тя обаче стана поредната порноактриса, която се провали в опита си да влезе в политиката. Същата съдба имаше и блондинката Чери Манеску, която миналата година се кандидатира за кмет на Рим. Въпреки че Франция не може да се похвали с толкова много порнозвезди, ориентирали се към политиката, тя все пак си има Синди Лий, която си постави амбициозната задача да стане президент.


Синди Лий, чието истинско име в Изабел Ленг, е един от създателите на Партията на удоволствието във Франция. През 2002 г. Лий, която е стриптизьорка по професия, се опитва да се кандидатира за президент на страната, но не успява да събере нужните 500 подписа от кметове. Същата участ сполетява Синди Лий и на президентските избори през 2007 г. Нейните предизборни предложения включваха въвеждане на уроци по съблазняване в учебната програма, както и секстерапия за възрастни. novinar.net

СТОРМИ ДАНИЕЛС В... ПОЛИТИЧЕСКА АКЦИЯ

 


Сходни връзки

Сексбомбите в политиката | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди