изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 13:12 EET
Как да познаем секс фурията – първа част    
Любопитно Много често мъжът може да си направи определени изводи за това какво би било едно момиче под завивките още преди да се е пъхнал с него под тях. Как? Като съди по редица външни и вътрешни белези на въпросната млада дама.

 

 


Основни секс принципи
Под увереност на една жена в леглото би трябвало да се разбира най-вече готовността й да опитва нови неща, да стимулира партньора си да експериментира и като цяло - да се отпусне и да достави и на себе си, и на половинката си подобаващото удоволствие. Тази увереност не винаги е изписана на челото на въпросната госпожица, но ако нейният човек се опита да разчете малките сигнали, които нейното тяло и поведение като цяло му дават, може да остане приятно изненадан и да очаква страстно развитие на нещата под завивките.
Тя се целува добре
Независимо дали става въпрос за малките нежни целувчици или за страстните и необуздани изследвания, които тя прави с език в устата на партньора си, тя е еднакво добра. Ако въпросната дама е усвоила целуваческите умения, господинът може да е сигурен, че тя ще го изненада и в леглото.
Тя танцува добре
Фактът, че тя се движи добре вертикално, е добър индикатор, че е добра и в... хоризонталните движения.
Тя е свръх активна
Ако госпожицата тренира редовно, ако се занимава например с йога, балет, фитнес, ако не пропуска свободен момент през зимата да отиде на ски и през лятото - на плуване, мъжът до нея може да очаква, че тя ще е добра в леглото. Все пак добрата физическа форма на жената не е просто естетическа категория. Неслучайно повечето мъже си падат по жени със стегнати и поддържани тела.
Гледа предизвикателно и съблазнително
Тя притежава специфичен и лично неин си начин да фиксира мъжете край себе си и най-вече онези, на които иска да се хареса. Може леко да повдига едната си вежда или пък да хвърля срамежливи закачливи погледи към обекта на желанията си. Погледът на една жена е най-сигурният индикатор за нейните намерения и за присъствието или липсата й на увереност.
Наслаждава се на храната си
Едва ли има по-лесен начин за мъжа да добие представа за това как би се държала една жена в леглото от този да я наблюдава как се храни. А отгоре на всичко има и такива ястия (като например кофичка сладолед, морков или банан), хапването на които би могло да накара наблюдаващия да си създаде определени еротични асоциации. Дори въпросната дама да не държи в ръка нито едно от трите посочени обаче, мъжът пак може да си направи изводи за госпожицата. Дали яде чувствено? Или като катерица? Яде ли разсеяно, някак си между другото? Като дама ли дъвче храната или като домашен любимец? И дали изобщо си дава сметка за посланията, които издава с начина си на хранене? Ако не, значи може би не би била заинтересована от мъжа отсреща сексуално.

bliasak.bg

Сексбомбите в политиката

Как се гадае по женските гърди?

Пълните мъже са по-зле в леглото

По-окосмените жени имат по-добър сексуален живот

4 стъпки до сигурния оргазъм

Порноактьорът Лауро Джиото: Спал съм с над 3000 жени, българките са страхотно издръжливи в секса

Редовният секс удължава живота на мъжете, при жените няма такава закономерност

10 неща, които пречат на жената в леглото

Японци измислиха формула за изчисляване големината на пениса

Сладострастието измъчва мъжете, а жените суетата

TV : Камелия за оргазмите

Любов : 5 грешки, които жените правят в леглото

 


Сходни връзки

Как да познаем секс фурията – първа част | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди