изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:53 EET
КРИЗА Е: Половината депутати живеят на аванта    
ПарламентПоловината депутати живеят на аванта в безплатни ведомствени жилища. По право за тях не се плаща наем. Това сочи справка, предоставена от администрацията на Народното събрание по Закона за обществената информация, пише “Телеграф”.

Хората на Пирински обаче са отказали да предоставят поименна информация за избраниците, които ползват ведомствения фонд. Не са дадени и данни за разходите им за режийни.

Дължимата за апартаментите такса смет и данък сгради също е за сметка на парламентарния бюджет. Избраниците вадят от джоба си само пари за текущи сметки – средно малко над 100 лева месечно.

Общо 151 159, 48 лева са броили за консумативи 120-те ВИП обитатели през изминалата 2008 г., показва справката. Ако сумата се раздели на 12-те месеца в годината и на броя на избраниците, които ползват жилищния фонд, се получава, че на месец всеки депутат е плащал средно по 104 лева за ток, парно и вода. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

КРИЗА Е: Половината депутати живеят на аванта | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди