изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:24 EEST
Кошлуков се сдърпа с Малък Тошко    
Любопитно Скандал между политика Емил Кошлуков и внука на Тодор Живков – Тодор Славков беляза първото живо предаване на Вип брадър 3.

По средата на предаването Кошлуков заяви, че отказва да влезе в Къщата, подразнен от репликата на Тодор Славков, че 10 ноември 1989 г. не е трябвало да се случва. През 1985 г. Кошлуков е бил обвинен в антидържавна пропаганда и агитация и тикнат в старозагорския затвор. Заради думите на Славков Кошлуков бе категоричен, че не желае да бъде в една къща с член на семейството на Тодор Живков, с внука на човека, който го е вкарал зад решетките.
Наложи се Тодор Славков да бъде извикан в изповедалнята, за да поговорят двамата очи в очи.
Кошлуков разказа виц, който е част от обвинителния акт срещу него: “Българче и гърче си играят на плажа. Гърчето казва: “Ние имаме банани и портокали”, българчето реве, а баща му му казва: “Кажи му пък, че у нас имаме социализъм”. Българчето казва, гърчето реве. Баща му казал: “Кажи му, че ние нямаме, но може да си направим винаги”. Пак българчето реве и баща му вече казва: “Ами кажи му, че като си направят социализъм, няма да ядат банани и портокали”.
Кошлуков попита Славков дали изявлението му, че иска да се върне режимът през 1989 г. е шега. Внукът на Тодор Живков обаче беше категоричен, че не се шегува. Да разказваш вицове не може да бъде престъпление, каза все пак Славков. Не съм бил нито съдия, нито прокурор, аз не бих съдил хора за такова нещо, допълни той. Славков обясни, че не знаел за хора, осъдени за приказки.

“Г-н Славков, ако знаехте, ще го осъдите ли като гражданин, смятате ли, че е редно?”, попита Емил Кошлуков. “Не, но може да ми викате другаря Славков”, беше отговорът.
“Нямам думи. Не може да оправдаваме и реабилитираме престъпления”, шокира се Кошлуков. “Въпросът за мен е принципен. Заради този глупав виц лежах от 19 до 23 години в затвора”, избухна политикът. “Сори. Аз нищо не мога да направя. И аз лежах 2 години в затвора”, коментира Малък Тошко.

В крайна сметка Кошлуков реши, че ще влезе в къщата, след като е дал дума. Фактът, че шоуто е благотворително, също помогна за решението му.

Иначе тази вечер във "Вип брадър" влязоха общо 13 известни личности. Актрисата Аня Пенчева влезе в къщата заедно с дъщеря си Петя Дикова. Софи Маринова пък е в компанията на любимия си Дачо. Медицинската сестра Кристияна Вълчева, която беше освободена от либийския затвор, също е сред участниците в риалити шоуто.  Фолк гилдията ще бъде представена и от Милко Калайджиев. Сред ВИП-овете са и телевизионната водеща Гала, Део, Ицо Хазарта, както и близначките Ивайла и Божидара Бакалови.

Според предварителната информация утре вечер ще влязат рапърът Устата, Мис България 2009 Антония Петрова и шампионката по спортна стрелба Мария Гроздева. Все още не е съвсем ясно кой ще е четвъртият човек - може да е известен футболист или водещият Милен Цветков.  /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Кошлуков се сдърпа с Малък Тошко | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди