изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:51 EET
Президентът ударил едно рамо на силиконовата "Мис България" Антония?    
Мис & Мистър Пернишката блондинка заплашена от дисквалификация заради изкуствени гърди.

Както Азис разкри в ефир още преди седмица, в неделя за “Мис България 2009” бе коронясана 24-годишната перничанка Антония Петрова, която в интернет форумите най-често оприличават на “травестит” и “кон”. Скандалите около русокосата землячка на президента Първанов се оказаха повече от камъните в тиарата й, установи разследване на “ШОУ”.

.....................................
Първият слух набърка Антония Петрова именно с президента и “червената партия. Перничани разкриват, че таткото на отраканата миска Иван Атанасов Петров е общински съветник от групата на БСП, което веднага накара интриганти да заподозрат, че босовете на столетницата са мобилизирали електората си да цъка есемеси за “нашето момиче”. Заговори се и за купени сим-карти по изпитаната схема на “Евровизия”, които били връчени на работниците в заводи и фирми, собственост на пернишки “червени” велможи и бизнесмени, близки до президента.
Таткото на победителката също бил доста имотен и давал мило и драго за просперитета на щерка си, на която е кръстено фамилното заведение \"Антония\". Освен кръчмата, родителите на силиконовата блондинка са собственици на местния вестник “Съперник”, клюкарят ги перничани.
Новата “Мис България” е доста известна девойка в родния си град и всички знаят, че родителите й са амбициозни и добре финансово осигурени. Съучениците й пък твърдят, че тя никога не се е явявала на конкурс или форум, който със сигурност няма да спечели.

Антония е безапелационна фаворитка в... пластичните операции,

одумват я неуспели миски и редови зрители. Според мнозина освен очевидните изкуствени гърди, блондинката има още куп подобрения, сред които префасониран нос, силикон в устните и присадена изкуствена коса. Все неща, които Жени Калканджиева гръмко тръбеше преди конкурса, че няма да толерира. Ако новата \"Мис България\" действително се окаже с изкуствени гърди, тя ще бъде декласирана, защото това е в разрез с правилата на световния конкурс, който забранява пластични интервенции върху момичетата разкриват запознати. Модни капацитети обаче контрират, че това условие е отпаднало преди година-две, тъй като вече било адски трудно да се хване коя кандидатка е “пипала” нещо по себе си.
Освен на зрителите,

Антония си навлече гнева на Милен Цветков

още в аванс. В седмицата на конкурса кандидатките за “Мис България” се извървяха в студиото на “Часът на Милен Цветков”, за да се представят пред зрителите. Устатият водещ, естествено, ги засипваше с куп “миски” въпроси, чрез които да демонстрират своята интелигентност или... тъпота. Когато дойде ред на Антония Петрова да седне на горещия стол, нахаканата перничанка, която твърди, че има две висши образования (което не е вярно, защото второто не го е завършила – бел. ред.), тя отказа да отговори на питанията на Милен. “Аз не съм дошла в “Стани богат”, за да отговарям на някакви въпроси. Не обиждайте моята интелигентност – няма да ви отговоря!”, фръцна му се нахаканата мацка, след което Цветков не издържа и безпрецедентно за пръв път изгони свой гост с думите:

“Ами напуснете студиото в такъв случай!”.

Че Милен не може да понася новата “Мис България”, която по ирония на съдбата ще му стане Съквартирантка във “ВИП брадър-3”, стана ясно по време на понеделнишкия ефир на “Здравей, България”, когато той отказа да разговаря с нея и демонстративно напусна студиото. “Ще се срещнем с теб във “ВИП-брадър”, закани й се той пред цяла България, която с нетърпения чака екшъните, които ще се разразяват в Къщата между “силиконовата красавица” и “тв-звярът”.
Жени Калканджиева пък вдигна ръце от скандалния конкурс, след като и тази година я обвиниха, че е искала 50 000 лв. рушвет, за да даде титлата. На въпроса какво мисли за твърдението в някои медии, че е взела пари, за да направи Антония Петрова победителка, тя отговори така: „Изобщо не ме интересува какво пишат. 10 години правя „Мис България”. Все аз съм виновната. От догодина аз няма да се занимавам с конкурса, ще го прави мой екип.

Изобщо не ме интересува коя ще е „Мис България”!

За мен сега е важно да родя едно здраво хубаво дете”. Веднага след края на конкурса Калканджиева се отказва от лично участие при организирането на „Мис България”. Тя е решила да си почине 3-4 години. „Ще замина нанякъде и няма да се върна, толкова съм уморена”, каза тя с въздишка.

..........................................
Мира Матеева, шефка на “ВИП Фешън груп”:
КОНКУРСЪТ СЕ ОПОРОЧАВА В ИМЕТО НА НЕЧИИ ИНТЕРЕСИ И НА МНОГО ПАРИ!

Предизвестената победа на Антония Петрова беше предшествана от грандиозни скандали още на полуфинала на “Мис България 2009”. Тогава варненската представителка в конкурса Ива Атанасова бе мистериозно подменена с друга нейна съгражданка. Според очевидци въпросната “дубльорка” се е явила на кастинга, но журито я отрязало. “Скандално е как за пореден път конкурсът ”Мис България” се опорочава в името на нечии интереси и на много пари. Призовавам всички варненци да не вземат участие в SMS-гласуването, защото отново всичко е предварително решено”, заяви тогава пред “ШОУ” Мира Матеева, шефка на “ВИП Фешън груп”.

..............................................
СМЪРТ, БОМБИ И СЕКССКАНДАЛИ СЪПЪТСТВАТ КОНКУРСА

Пунически войни се водят за \"Мис България\" открай време. През първите десет години на прехода от двете страни на барикадата бяха шоумените Васил Папазов и Иво Божков. По време на конкурса през 1994 г. в тоалетната на зала “Универсиада” бе поставена бомба, която уби дядото на победителката. Шоуменът Росен Николов бе заподозрян за кървавия инцидент, който нанесе удар върху имиджа на конкурсите \"Мис България\", провеждани от Папазов. В крайна сметка войната бе спечелена от Васил Папазов, който през 1995 г. коронова Жени Калканджиева за \"Мис\".
Тогава той нямаше как да знае, че именно тя скоро ще бъде тартор на конкурса.
Последното шоу, направено от Папазов, бе през 1997 година. Тогава спечели Симона Величкова, която обаче беше декласирана от участие в \"Мис Свят\". Според клюката от онези години, става въпрос за възрастовото препятствие от минимум 17 - години, на което тя не отговаряла. Така че тогава имахме момиче само на \"Мис Вселена\".
Следващата 1998-а година бе фатална за

Васил Папазов, който бе убит в атентат посред бял ден

на софийския булевард \"Черни връх\" в \"Лозенец\". Правата за провеждане на конкурса останаха в неговата вдовица - Ирина. През април тя избра за “Мис” Наталия Гуркова. Веднага след това в пресата се появиха нейни еротични снимки. Очакванията отново бяха за декласиране.
Същата година, но през лятото, в казиното на Слънчев бряг, на което собственици са изгряващите в онези времена черноморски бизнесмени братя Диневи, Жени Калканджиева избра своя алтернативна \"Мис България\".

Битката продължи и през следващата 1999 г. Заради скромния бюджет, който набра вдовицата на Папазов, конкурсът й бе на импровизирана сцена на открито - пред мавзолея в София, а след пиарски скандали очакваната фаворитка Биляна Цветкова отстъпи на Елена Ангелова. На Слънчев бряг отново имаше алтернативен конкурс, който изпрати победителките си на престижните \"Мис Свят\" и \"Мис Вселена\". Победителка стана предварително сочената за фаворитка Виолета Здравкова, тогава любовница на Трайчо Манекена.

През 2001 година се появи нова сила в конкурсите “Мис България”.
Завърналата се от Америка съпруга на най-богатия по онова време българин Илия Павлов - Дарина, се зае да организира единна \"Мис България\". И на него обаче предварително се разбра, че

фаворитка е любимката на Павлов Ивайла Бакалова,


но тя и бездруго нямаше конкуренция на подиума в зала 1 на НДК.
През 2003 г. отново имаше две носителки на короната \"Мис България\".
Ден след убийството на Илия Павлов в експоцентъра на \"Цариградско шосе\" в София се проведе конкурсът на \"Визаж\". В него победи Ива Титова. След като блондинката, близка до милионерите братя Бобокови, спечели короната,

се оказа, че тя няма диплома за средно образование!

Стоимена Алексиева или Виолета Сечкова, сегашната водеща на “Градски легенди”, трябвало да се окичат с титлата тази година, категорични са тогава зрителите на конкурса, но “аргументите” на Бобокови били недостижими.
Три седмици по-късно в зала 1 на НДК Дарина Павлова наблюдаваше зад кулисите шоуто, организирано пък от нейната агенция. В него победи Елена Тихомирова, която години по-късно бе принудена да прекъсне бляскавата си кариера заради аферата си с Вальо Топлото и изваждането на техни скандални снимки в пресата.
През 2002 г. една от най-красивите ни миски -

Теодора Бургазлиева пропусна финала в Лондон след сексскандал

- “доброжелател” от България беше пратил нейни голи снимки в Англия и тя веднага бе дисквалифицирана, въпреки че въпросните кадри бяха естетски и по нищо не пристъпваха \"буквата\" на модните закони.

2007-а също не мина без скандали. След като избраха блондинката Юлия Юревич за “Мис България”, врачански вестник я разконспирира като украинка без българско гражданство. Според изданието родителите й и самата тя пребивавали в страната ни с временен статут на чужденци. Шефката на агенция „Визаж\" Жени Калканджиева категорично отрече информацията. Юревич от своя страна обясни особената си фамилия с роднински връзки с руснаци и сърби. Само няколко месеца по късно - през ноември 2007-а, Юлия не замина за „Мис Свят\". Официалното обяснение бе, че си е навехнала крака. Неофициалното - че не могла да се сдобие с български паспорт и затова си останала у дома, а още по-неофициалното - че си е направила пластична операция на бюста.

..............................................
Досие


- 1990 г. Първата заплаха за бомба се получава по време на конкурса \"Мис Дунавски вълни\" във Варна.
- 1993 г.- Росен Николов е задържан от полицията при опит да провали конкурса \"Мис България\" на Васил Папазов. След часове е освободен.
- 1994 г., 17 юни - Избухва бомбата в зала Универсиада на конкурса \"Мис България\", при която загива човек. Малко преди конкурса се заговаря за война в шоубизнеса.
- 1996 г. Анонимен сигнал в централата на конкурса \"Мис Свят\" за предварително нагласени резултати довежда наблюдател от Лондон на конкурса в България.
- 1996 г., Неизвестен нападател зверски преби пред офиса й шефката на модна агенция \"Визаж\" Жени Калканджиева. Столичните хирурзи зашиха разкъсаните й вътрешните органи.
- 1998 г. - Полицията освободи пленени манекенки от вилата на модния бос Пламен Митрев. Момичетата били отведени насила там и брутално изнасилвани.

Материалите подготвиха Айра Мурад и Жоро Захариев
blitz.bg
 


Сходни връзки

Президентът ударил едно рамо на силиконовата "Мис България" Антония? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди