изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:12 EEST
Най-красивите устни на света: Моника Белучи детронира Анджелина Джоли    
Любопитно Науката даде отговор на още един много важен въпрос – Анджелина Джоли или Скарлет Йохансон има по-красиви устни? И победителката е ... италианската манекенка и актриса Моника Белучи, която закова десетката.

Американски учени, които работят в областта на биометрията, разработиха програма, която оценява формата и размера на устните с оценки от 1 до 10.
Програмата е създадена от “експерта по устните” доктор Кендра Шмид. Формулата анализира съотношението между ширината и дължината на устните, колко пълни са те, цвета им, формата и текстурата им /външния вид на повърхността/.
Макар че програмата дава високи оценки и за Анджелина Джоли, и за Скарлет Йохансон, Моника Белучи побеждава убедително. Тя получава пълна десетка за пълните, си гладки и идеално оформени устни, като ширината им е 2/3 от дължината им.
Йохансон получава оценка 9,66, Холи Бери 9,61, Бийонсе Ноулс 8,65, а Анджелина Джоли е пета със 7,89.
Това е първото обективно биометрично оценяване на устни, пише “Ютарни лист”. Естествено е ненужно да се казва отново, че все пак усещането за красота е нещо субективно. /БЛИЦ


 


Сходни връзки

Най-красивите устни на света: Моника Белучи детронира Анджелина Джоли | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди