изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 05:47 EET
Нарисувал огромен пенис на покрива на къщата си    
Любопитно
Британският тийнейджър Рори Макинес решил да отмени родителите си при боядисването на новия покрив на семейната им къща за над 1,2 милиона британски лири, пише британският вестник “Сън”. Неговата визия за покрива обаче силно се различавала от тази на родителите му. 18-годишното момче нарисувало с бяла боя на покрива на къщата огромен пенис.


Както самият Рори обяснил, когато изрисувал покрива, той бил под влиянието на документален филм за програмата Google Earth, която дава възможност на интернет ползвателите да преглеждат сателитни снимки. Дошло му на ум, че е най-добре новият им покрив да се различава от останалите.
През следващите 12 месеца Рори не казал нищо на родителите за големия мъжки полов орган, който “украсява” покрива им. Тайната бил разкрита, когато големият пенис бил забелязан от пилот на хеликоптер, пътниците в който снимали величествената гледка.
54-годишният Анди, собственик на къщата и баща на Рори, останал втрещен, когато журналисти от британския таблоид му съобщили за рисунката. “Това първоаприлска шега ли е? Не може да е вярно на върха на къщата си да имам 20-метров фалос”, разгневил се Макинес.
Веднага след това обаче бащата разговарял с четирите си деца. Последно се обадил на Рори, който в момента е в Бразилия. “Значи го открихте”, отговорил синът, цвилейки от смях.
След като се завърне от пътешествието си, Рори ще трябва сам да премахне “шедьовъра” си, а може би ще има и други наказания, пише “Ютарни лист”. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Нарисувал огромен пенис на покрива на къщата си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди