изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:19 EEST
Дора Месарош идва с любимката си    
Любопитно Унгарската порно кралица Дора Месарош ще излезе на сцената на зала ”Универсиада” в сряда вечер с любимата си екранна партньорка – Линда Рач. Двете често мерят бюст пред публика, а и в розови продукции, което ще се случи и на изложението ”Ерос шоу”, което продължава до 28 март включително.

Палавата Дора е почитателка на еднополовата любов заради което повечето й роли са в лесбо продукции. В реалния живот тя също предпочита да си ляга с нежни създания, но не отказва и на мъжете.
  
  Организаторите на еротичното изложение издадоха, че Месарош е пристигнала днес със собствена вана, която съпътства еротичните й изяви. Сексбомбата отказала варианта с друга вана, тъй като е необичайно привързана към своята.
  
  Още за изложението...
  
  Освен шоупрограми с надарени порнозвезди, изложението \"Ерос шоу\" ще предложи на посетителите уникални сексмашини, които са новост за българския пазар. Уредите са в две разновидности - едната под формата на бар-стол и по средата поставен вибратор, а другата представлява лежанка. Цените на машините, които се захранват с ток, са от 500 и 600 лв. Това е най-ниската цена, която може да се намери на европейския пазар, където сексуредите се харчат по 800 евро, казаха от фирмата производител у нас – ”Купидон”.
  
  Палавата машина, която е облечена в черна и червена кожа, се настройва за бързи и бавни тласъци, според избора на притежателя й. Очаква се да пристигнат и други разновидности на нестандартното устройство за секс. До този момент дамите можеха да мечтаят за такива уреди, които присъстват в най-первезните порнофилми, но вече може и лично да се забавляват с тях в домашна обстановка, заявиха организаторите на \"Ерос шоу\".
  
  Те допълниха, че всички посетители на изложението от 25 до 28 март ще имат възможността да пазаруват разнообразие от сексиграчки и еротично бельо с 50-процентно намаление. Входният билет е 15 лв., като вратите на зала \"Универсиада\" ще бъдат отворени от 18 часа до полунощ. Сред изложителите ще има представители от сексмагазини, агенция за модели, фирми за фитнес, енергийни напитки, еротични списания, телевизионни програми и щанд на Министерството на здравеопазването, където ще можете да си направите и безплатен тест за СПИН. Тази година любимият частен театър на публиката ще бъде два пъти по-голям, където почитателите на еротиката ще могат да се наслаждават на горещите представления на порноактрисите от Унгария, Румъния и Италия.

erogance.eu

НАЙ-ГОЛЯМАТА И НАЙ-ИЗИСКНА БЪЛГАРСКА  ЕРОТИЧНА ГАЛЕРИЯ

Порнолегенда роди близнаци

Ванко 1 пазел горещ клип с Венета Райкова ?..

Порнозвезди атакуват София, търсят хард актриси

Порноактьорът Лауро Джиото: Спал съм с над 3000 жени, българките са страхотно издръжливи в секса

Пилот снима порно по време на полет

Бивша Мис САЩ ще снима порно филми

Първият 3D порно филм ще бъде заснет в Китай

 

 

Порно кралици плъзват из София

Три топ порно актриси от Унгария ще сбъднат мокрите сънища на столичани от 2 до 5 април по време на еротичното изложение ”Eros show”. Дора Месарош, Мая Диаманд, Канди Стронг са се заканили да вдигнат не само градусите в столичната зала ”Универсиада”, но и най-ценното притежание на българския мъж.
Aтрактивната Дора Месарош, която предизвика истински фурор с изпълненията си на миналогодишния фестивал и преди броени дни на еротично парти в ”Най клуб”, е подготвила доста еротични изненади. Русокосата палавница притежава завидните мерки 98-62-92 и голяма колекция от секс играчки. Единственият й порок остава само професията, тъй като не близва и капчица алкохол. ”Много ми хареса България, за това пак съм тук. Всеки, който ще посети изложението, ще остане много доволен”, обещава Месарош.

Нейната колежка Мая Диаманд също ще блесне на сцената с умопомрачителни номера. Екзотичната красавица е носителка на много престижни награди от порно индустрията. ”Още не съм била в България, затова се радвам, че имам тази възможност да опозная тази държава. Ще бъда гост на изложението, където ще представа еротични програми на сцена и ще раздавам автографи на желаещите”, разкри плановете си красавицата. Мъжете могат да впечатлят Мая не само с размера на атрибута си, но и с цветя. Симпатично лице и оформени задни части пък правят впечатление на Канди Стронг. Унгарката идва у нас за първи път. ”Знам, че имате красиво море, но сега се надявам, че ще мога да видя страната ви и да я опозная по-добре. Аз съм голяма ексибиониска и обичам да се показвам пред камери и на сцена”, без свян разказва палавата Канди.
Всеки почитател на еротиката ще може да вземе автограф от звездите и да се снима с тях по време на еротичния фест.  Организаторите са подготвили и куп изненади и намаления на секс играчки. Входът е за лица над 18-годишна възраст, а билетът струва 12 лв.
slava.bg
 


Сходни връзки

Дора Месарош идва с любимката си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди