изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:14 EET
Майката на Мис България: Антония е със силикон    
Любопитно

БЛИЦ Инж. Ана Петрова е майка на 24-годишната перничанка Антония Петрова, която спечели титлата “Мис България 2009”. Тя завежда рекламата на пернишкия всекидневник “Съперник”. Бащата на миската е директор на вестника и общински съветник. Антония прилича изключително на майка си, всички казват, че й е одрала кожата.



Милен Цветков изряза репликите на дъщеря ми

Image
Снимки: vip-bg.info
БЛИЦ
Инж. Ана Петрова е майка на 24-годишната перничанка Антония Петрова
, която спечели титлата “Мис България 2009”. Тя завежда рекламата на пернишкия всекидневник “Съперник”.
Бащата на миската е директор на вестника и общински съветник. Антония прилича изключително на майка си, всички казват, че й е одрала кожата.

- Г-жо Петрова, как се чувствате след скандала , който се разрази ,след избора на дъщеря ви за Мис България 2009?
- Не сме очаквали, че изборът на дъщеря ни за Мис България 2009 ще предизвика такава вълна от негативизъм и злоба.

Въпреки, че с баща й сме във вестникарския бизнес и знаем как работят медиите и че скандалът винаги продава, не бяхме изобщо подготвени за това, което се изписа и продължава да се коментира и пише по наш адрес през последните дни , след финала на конкурса. Все още не можем да повярваме какви версии се съчиниха и тиражираха за дъщеря ни. Бяхме подготвени да приемем факта, че
българинът винаги демонстрира спрямо победителите в подобни конкурси злоба

Image
Мис България при победата. На заден план е майка й. До нея е баща й. Снимка: vip-bg.info
и мнителност спрямо крайния резултат, но никога не сме предполагали, че нещата могат да стигнат до такива крайности. Имам чувството, че българинът е наострил нокти и само чака като озверял хищник поредната си жертва , която да разкъса. Приемаме скандала, свързан с дъщеря ни трезво и се опитваме да не се оставяме на злобата да ни залива. Но как да обясним на бабата на Антония, например, нещата , които се изписаха по адрес на нейната внучка .

- Какво мислите за версиите за манипулация от ваша страна с вота в конкурса, чрез купуване на карти и организиране на sms- и?
- Такива версии са смешни , а още повече и невъзможни за изпълнение. За жалост, типично по български, всеки, който ни среща, ни поздравява за успеха на дъщеря ни, а зад гърба ни клюкари и прави злобни коментари. Никой не се осмелява да ни каже право в очите каквото има да казва.
Като вестникари знаем , че всеки, който влиза в публичното пространство, става лесна мишена на злобни коментари, но когато човек изпита на собствения си гръб разпъването на кръст, е ужасно трудно както за него, така и за всичките му близки и роднини. Усещането не може да се изрази с думи. Антония е
Image
уравновесено и интелигентно момиче, но само тя си знае сега какво й е на нея!
Като родители на Антония, никога не сме искали тя да влиза в системата на подобен вид конкурси , както и в реалити формати като “Биг Брадър” , но така се стекоха обстоятелствата.

- Много се коментираше дали Антония има силиконов бюст. Каква е истината?

-Да, вярно е ,че дъщеря ни има имплантанти,

но специално заради това Жени Калканджиева направи предварителна проверка на регламента на конкурса и се оказа, че през последните четири години няма никакъв проблем да бъдат допускани участнички с пластични операции и естетични корекции. Участничките от Венецуела са пример за това, те са почти изцяло “тунинговани”.

Image
С гаджето
- Говори се, че дъщеря ви ще бъде подложена на провокации от страна на продуцентите на
- “ВИП- брадър” , които възнамеряват да вкарат в къщата водещия Милен Цветков, с когото Антония имаше пререкание по време на гостуването си в неговото предаване.
- Оказа се, че останалите момичета от конкурса са плакали по два дена след гостуването си при скандалния водещ , разочаровани от подигравчийското му отношение към тях. Антония е умно момиче и не спря да го повтаря по време на конкурса.
Преди да отиде при Милен Цветков, тя ме попита какво мисля , дали да откаже да отговори на въпросите на водещия , ако те са провокативни. В скандалното интервю по Нова телевизия са изрязани репликите на Антония преди това, в които става ясно защо тя отказва да отговори на Милен Цветков . По този начин излиза, че тя един вид се прави на важна, отказвайки да му отговаря.

.......................................
Image
КАКВО ГОВОРЯТ ЗА МИС БЪЛГАРИЯ 2009:
- Победата й е платена от богат любовник – руснак
- Има силиконов бюст и други козметични корекции
- Едва 18-годишна става гадже на известния пернишки наркобос Райко Кръвта. Баща й забранил да го вижда. Райко Кръвта беше показно разстрелян в Перник през 2005 г.
- Баща й е богаташ, участвал в уреждането на победата. Всъщност таткото Иван Атанасов Петров, роден през 1961 г., според системата Дакси има дялове в 3 фирми – “Петро- макс”, “Хавасис” и “Луан”. Първата се занимава с търговска и издателска дейност, втората – с питейни заведения, а третата е прекратила дейността си. Той е член на националното ръководство на “Гергьовден”.
- Изглежда на 44, ако и да твърди, че е на 24
- Лъже, че има две висши образования – не може да ги е завършила
 


Сходни връзки

Майката на Мис България: Антония е със силикон | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди