изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:24 EET
Народът иска "Мис свят" да отлъчи Антония Петрова    
Мис & МистърКато резултат от хилядите мнения относно големите съмнения в резултатите от конкурса Мис България, групите във Facebook, привлекли над 30 000 поддръжници, изпратиха протестно писмо до организаторите на конкурса Мис Свят с апел да се съдейства при разкриване на истината.

С това писмо над 30 000 българи искаме да ви обърнем внимание на невероятния скандал, който в момента се вихри в нашата страна, породен от машинациите по избирането на Мис България.

На 15-ти март тази година в пряко излъчване по Нова телевизия 24-годишната Антония Петрова беше избрана да представлява България на конкурса Мис Свят. За първи път победителката се определя не от жури, а чрез SMS гласуване. Според организаторите на конкурса Антония е събрала 40% от зрителския вот.

Веднага след коронясването й обаче интернет пространството беше залято от десетки хиляди мнения на недоумение и възмущение към обявените резултати. Редица интернет издания също заеха позиции с подозрения в нагласен вот. Множеството снимки и видео клипове от събитието, убедиха дори хората, които не бяха гледали конкурса, да се присъединят към мнението на останалите българи, че избраната Мис България не е достойна за тази авторитетна титла, пише в писмото.

Само в рамките на седмица създадените във Facebook две групи против съмнителните резултати от конкурса привлякоха над 30 000 поддръжници всяка, ставайки най-големите и активни български групи в социалната мрежа. Броят им продължава да расте всяка минута, което вече беше отразено от редица медии в интернет пространството. Импулсивният едновременен протест на толкова много хора е прецедент в България за последните няколко години. Всеобщото мнение е, че короната е купена, а вотът - нагласен.

Веднага след конкурса организаторите скриха от неудобни въпроси победителката в къщата на VIP Brother 3. Камерите на риалити шоуто обаче затвърждават убеждението, че Антония няма качествата, подобаващи на високата титла. Доказателство за това са многобройните критични мнения, залели форума на шоуто, относно липсата на чар и поведение, неотговарящо на една Мис.

Едни от най-драстичните примери, които предизвикват огромното недоволство, са:
• Изнасянето на името на бъдещата победителка в медиите дни преди SMS гласуването;
• Избраната от организаторите процедура със SMS гласуване, компрометирана многократно при подобни конкурси през последните няколко години в България и възприемана като бягство от отговорност и инструмент за прикриване на корупция;
• Изнесените в медиите подозрения за интимни връзки с убития през 2005 година Васил Арарски (по прякор Райко Кръвта) – основен наркодилър за Югозападна България;
• Обидното и надменно поведение на Антония Петрова спрямо водещия на популярното шоу „Часът на Милен Цветков”, последвано от позорното й изгонване от студиото в седмицата преди финала;
• Споделеното в хиляди мнения несъгласие страната ни да бъде представлявана от кандидатка с хирургически подобрения;

Наблюдавайки изключително острите и постоянно растящи реакции, подозрителното мълчание на организаторите и опитите им да потулят скандала, ние нямаме друг избор, освен да се обърнем към вас с желание за съдействие за разкриването на истината. Мненията на регистрираните хора в каузите се обединяват около искането да излязат наяве реалният брой изпратени SMS-и, броят на използваните сим карти и честотата на изпращане на съобщения от всяка от тях.

Заявяваме, че дори и да сме обикновени граждани, няма да отстъпим от позициите си, независимо от започналите индиректни опити за оказване на натиск върху нас. Няма да се поколебаем оттук нататък при подобни действия да сигнализираме директно органите на реда, както и да изнесем информацията в медийното пространство.

Надяваме се вашата своевременна намеса да възстанови авторитета и доброто име на „Мис България” и да не допусне световният конкурс да бъде опетнен от този скандал.
Предварително Ви благодарим за съдействието и се надяваме нашият глас да бъде чут.
Ние, а също и българските медии, притежаващи копие от това писмо, с нетърпение очакваме вашия отговор.
Надяваме се да бъде реагирано с цялата строгост на правилата на конкурса, пише още в писмото.

http://blitz.bg

Снмика Визаж

Майката на Мис България: Антония е със силикон

Рев, пари и оргазъм при излизането от Vip-brother-3

VIP Брадър 3: томахавката - заровена, май припламва флирт

Мис България 2009: Винаги съм ходила с мъже с пари

Мис България била гадже на Райко Кръвта

Президентът ударил едно рамо на силиконовата \"Мис България\" Антония?

Кошлуков се сдърпа с Малък Тошко

Мис България с изкуствени гърди?

Антония Петрова стана Мис България 2009

 


Сходни връзки

Народът иска "Мис свят" да отлъчи Антония Петрова | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди