изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:28 EEST
Мис България напусна къщата обидена на Ивайла, 6 жени на номинации    
Мис & МистърАнтония се раздели със Съквартирантите и напусна шоуто VIP Brother. Тя сподели в „Голямата уста” и пред водещата Камелия, че не би могла да съчетае учението си с живота в Къщата. За нея образованието било най-важното нещо и не би искала да провали последната си година в университета, пише \"Блясък\"

А музиката, купоните до ранни зори и големия шум много й пречили и затова тя взела решението да напусне. Антония разкри още и, че за нея щяло да бъде много трудно да си вземе останалите три изпита, които й предстоят в тази обстановка в която живеела.

Друга неприятна случка за миската бил и скандалът между нея и Ивайла. По думите й Бакалова я била нападнала още от самото начало, при влизането й в Къщата, защото явно е видяла конкуренция в нейно лице. Освен това Ива й правила забележки за щяло и не щяло и определено показвала негативното си отношение към Антония.

Петрова сподели, че и навън щяла да помага за набирането на средства за каузите, а по какъв начин не конкретизира. Категорична обаче беше, че не напуска шоуто, защото мъжете в Къщата избраха Ивайла пред нея за Мис VIP Brother. За нея конкурс, от който се определя дали ще се къпе с топла вода или не, е незначителен и несериозен. 

Шестима души ще се борят за вота на зрителите тази седмица и всеки от тях ще се надява да не е вторият изгонен от Къщата.
Първата номинирана е фолк певицата Софи Маринова. Тя получи вота от своя „брат” Азис. Аргументите, които Васко сподели относно решението си са, че Софка линее в шоуто, защото е далеч от своя любим Дачо. Певецът зави, че на приятелката му й е много тежко и ако не бъде елиминирана от зрителите, скоро сама щяла да напусне.
Другият гост-съквартирант Камелия номинира олимпийската шампионка Мария Гроздева. Тя сметна, че Мими ще приеме най-мъжки номинацията си и няма да драматизира излишно.
Победителят от тазседмичната игра на Съквартирантите Саша Антунович също обяви номинациите си. Той определи това да са Аня Пенчева, дъщеря й Петя Дикова, водещата Гала и Кристияна Вълчева. Така за първи път в този сезон на VIP Brother номинирани ще бъдат само жени.
В сряда шестте ще се опитат да се преборят за гласовете на зрителите с певческия си талант. Една след друга те ще се изявят на сцената по време на редовния лайф на шоуто. Само три от тях, събрали най-голям вот ще успеят да се спасят от елиминациите в четвъртък.
В сряда Аня ще се изяви редом с певеца Орлин Горанов. Той ще се изявизаедно ис Мария Гроздева. Петя ще подготви дует с красавеца Орлин павлов, а Кристияна с фолк дивата Ивана. Най-голяма ще бъде изненадата за Софи Маринова, която ще извиси глас заедно с любимия си Дачо. Засега не се разкрива коя ще е дуетната половинка на Гала. /БЛИЦ

Народът иска \"Мис свят\" да отлъчи Антония Петрова

Майката на Мис България: Антония е със силикон

Рев, пари и оргазъм при излизането от Vip-brother-3

VIP Брадър 3: томахавката - заровена, май припламва флирт

Мис България 2009: Винаги съм ходила с мъже с пари

Мис България била гадже на Райко Кръвта

Президентът ударил едно рамо на силиконовата \"Мис България\" Антония?

Кошлуков се сдърпа с Малък Тошко

Мис България с изкуствени гърди?

Антония Петрова стана Мис България 2009

 


Сходни връзки

Мис България напусна къщата обидена на Ивайла, 6 жени на номинации | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди