изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:14 EEST
Георги Кадиев: Нямам никакви съмнения по отношение на работата на Тошко Тодоров    
Новини София. Нямам никакви съмнения по отношение на работата на Тошко Тодоров като данъчен в Добрич. Той е преместен като директор на териториалната данъчна дирекция на 1 януари 2006 година във Варна и досега не е имало обвинения срещу него. Това каза Георги Кадиев, бивш заместник-министър на финансите, в предаването „Тази сутрин” на БТВ. Той отрече Мария Мургина да е прикривала Тодоров, защото двамата не са били в добри отношения. В София Тодоров е имал затруднения в работата, защото вероятно са го възприемали като опасност.


Кадиев обяви, че той е представил Тодоров на ДАНС във връзка с проверки, извършвани в зърнения бранш през април и май 2008 година. В разследването са били намесени криминални елементи и Тодоров е имал нужда от защита. Имало е и физически заплахи. По същата причина Кадиев го е представил и на прокуратурата. Той каза, че в продължение на година и половина не е бил информиран за подозренията срещу Тодоров, за което обвини Мария Мургина.
Бившият заместник-министър на финансите заяви, че от БСП няма да използват случая на Тошко Тодоров, за да атакуват ГЕРБ за предстоящите избори.
Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Георги Кадиев: Нямам никакви съмнения по отношение на работата на Тошко Тодоров | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди