изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 09:55 EET
Новост в банка за сперма: Секси лекарки ви го вдигат    
Любопитно
Шанхай е рай за онези, които искат да дарят сперма, да спечелят пари и при това да се забавляват добре. Вместо порно списания, тясна стаичка и малки чашки, в тамошна клиника красиви китайки ви осигуряват истинско еротично преживяване.


Ако издържите здравния тест и проявите малко добра воля да помогнете за увеличаване на населението на земята, шанхайската клиника е точното място за вас.
Ако проявявате интерес, когато влезете в клиниката, ви посрещат красиви лекарки, с които трябва да проведете разговор. След това те ви обличат в техните дрехи за “сеанса”. Слагат ви да легнете, свалят ви гащите и се заемат с ръчната работа, от която се чувствате на седмото небе.
Това не е всичко – заплащането там е с 30 долара повече от останалите банки за сперма.
Има само едно условие, преди да отидете в болницата, освен редовната здравна книжка, естествено. Четири дни преди сеанса трябва да не правите секс и да не мастурбирате. А ако ви хареса във въпросната клиника, можете да я посещавате най-много пет пъти месечно, като за едно посещение ви се полагат по най-много три “масажа”. За заинтересованите Index.hr публикува и адреса: 145 Shan Dong Zhong Lu, Ren Ji Hospital, Building 1, 7th FL. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Новост в банка за сперма: Секси лекарки ви го вдигат | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди